Wednesday, May 30, 2012

Sunday, May 27, 2012

Udang Panjat Nanas versi Aleyn


Assalammualaikum,

Sabtu lepas, kitorang dok ngasah bakat buat lauk makan beradab untuk Samaniah Catering....aku diamanatkan untuk membuat Udang Panjat Nanas....

ni lah hasilnyer...hehee






Ari tu aku betul2 tension....sebabnyer dah siap Udang Panjat dan lauk pauk yang lain...baru perasan...DSLR ku tak er SD Card...huwaaaa.....lupa nak masukkan balik dari lappy lepas ari sukan Miqhail ari tu....sadis...sadis...

Gambar2 di atas disnap guna Galaxy Note adik aku......hehehe


Wednesday, May 23, 2012

Sunday, May 20, 2012

Smart Reader Mini Olympathon



Assalammualaikum,

Ahad lepas Miqhail ader ari sukan .....bertempat di Padang B UM...jom layan gambar sambil aku citer sket2....heheh



Antara khemah cawangan Smart Reader yang ambil bahagian...




Ni pula khemah untuk para ibu bapa...



Miqhail dah ready kat khemah....


Pentas utama




Miqhail ...matanyer mencari Mama jer la tuh...



Kitorang sampai kol 7.30...giler awal kan....pagi ahad lak tu....semata nak ngelak jem.(abaikan suamiku yang sedang menguap..hehehe)....acara pun lambat start sebab ramai ibu bapa stuck kat pintu masuk...bleh?




Miqhail dah sibuk nak balik ...penat berdiri...time ni..diorang dah ready nak march masuk padang



Peace uolls




Member Miqhail ni....siap nangis2 nak ikut parents dia...hehehe

Para ibu bapa yang tak reti2 tunggu anak kat khemah yang disediakan...termasuklah aku...ahaks..



Lagi sorang budak nangis...kali ni anak Cina lak...kuat tol dia meraung...



Satu2nyer cawangan Smart Reader yang kreatip sket...letak benda alah tu kat topi...hehe..nampaklah lain sket kan...



Ha...tiba giliran Smart Reader Miqhail ...Subang 2



Hands on your friend's shoulder dear...




Haduh,...payah tol nak amik gambar....asyik nampak kepala orang jer....




Lepas march...tunggu giliran nak beraksi dalam acara sukan lak....



Time ni dah panas terik...aku risau jer takut Miqhail tak larat...dah la tak breakfast...minum milo jer dalam keta...Miqhail ni memang susah nak bagi makan..




Bukan anak2 jer dalam khemah...ibu bapa pun kat dalam tu gak...memang crowded giler...ramai sangat penyertaan aku rasa...sampai tak berapa nak organize dah...



Teacher ni sampai nguap2 dah...hehehe



Angry Bird ...terlepas suda...



Acara sukan Miqhail tak sempat nak snap....orang ramai sangat ....tak per lah..janji sempat gak aku negok dia beraksi....







Seb baik ader disediakan air free....




Suka Miqhail dapat Medal....dia siap kata dia champion tu...padahal sumer orang pun dapat medal..hehehe

Tak per..anak Mama memang Champion...