Tuesday, November 17, 2009

Vogue Pregnant Mummy Give Away

Dah lama tak join contest rasanyer....terjumpa plak contest ni khas untuk ibu2 dan bakal ibu...

Contest dianjurkan oleh Ms. Notti Netti



Ok T&C nyer :

1. Must be follower and add blog at ur blog list (it's a must eh)
2. Tepek banner di side bar uols
3. Buat entry tajuk macam entry yang dibuat
4. Ini paling penting!!!! Sila tepekkan gambo anda ngandung yang paling VOGEEE THE VASSS (satu jerkkkkk ye kalau uols ada 3 or empat orang anak, just pilih satu gambar ngandung u yang paling cun yer.......
5. Bagi taulah details about ur gambo tu,.....eg, nama penuh, berapa bulan ngandung time gambo diambil (jangan letak belon dalam baju udah), ceritalah sikit kalo dah bersalin-anak apa dll lah...
6. Make sure gambar tu bukan dalam lingkungan 7 thn sebelum diambil yer (Tak wajib sangat gambar baru - kang uols terpaksa ngandung lak just nak masuk contest nie)
7. Make sure ur entry link back to penagnjur
8. Tarikh tutup penyertaan before 4 Dec 09
9. Last sekali sila tinggalkan ur penyertaan kat dalam comment box entry.


Satu jer gambar ngandung yang terlintas di fikiran biler baca contest ni....gambar diambil kat office lagi...dah nak bersalin pun sempat bergambar kat bilik server plak tuh...mahu karang anak besar jadik programmer gak nanti....wakakaka...



Nama : Nur Aleyn binti Hj. Mohd Hisham
Kandungan : 8 Bulan

Hehee...time ni i first time ngandung...so memang excited giler. Anak pompuan, Aina Azrin namanyer...sekarang dah 5 tahun dah...begitu cepat masa berlalu...

Melahirkan dia pada hari Sabtu pukul 8.30 malam....berat badan naik 2 kg lebih...sebab memang jenis suka makan...so time ngandung memang langsung tak jaga makan....nak kata anak besar...tak gak....2.85kg jer...lemak yang banyak agaknyer....heheheh

Oklah..i nak layan anak kedua i ni...meragam tul dia sekarang...nak adik kot.....ekekeke...

2 comments:

notti netti said...

dah check for pregnant mommy contest.....semua okey...g.luck dear :)

Aleyn said...

Thank you