Friday, July 24, 2015

Syawal 2015 Kami


Assalammualaikum

Dah lama nyer tak bersiaran kat blog ni.....lepas ni nak aktif balik la ..insyaAllah

Masih belum terlambat untuk aku ucapkan 

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

kepada semua

MAAF ZAHIR DAN BATIN

Di sini aku nak kongsi gambar raya kami sekeluarga. Tahun ni kami pilih warna tema electric blue.....

1 Syawal pagi kami beraya di rumah ibu bapa aku dahulu di Puncak Alam....tengah ari tu baru balik Pahang untuk beraya dengan mertua pula

Dengan abah tersayang


Dengan Mak tersayang

Sesi Bermaafan

Didahului dengan kedua ibu bapa ku







Laki aku ni bab bermaafan mmg x serius tau...gelak2 lak dia...












Adik2 ku...yg lelaki tu tah bilalah nak kawin ....








Dengan adik2 ku





Keluarga kami











Mak Abah ku







2 Syawal...aku pakai baju raya tahun  lepas jer....

Nak keluar beraya di kawasan kejiranan



3 Syawal


Nak beraya di rumah sanak saudara pula


Itu jer yg sempat...alhamdulillah aku bersyukur kerana tahun ini aku masih diberi peluang beraya dengan insan2 tersayang...


Monday, March 16, 2015

JJCS - KL Tower dan Blue Coral Aquarium


Assalammualaikum

Cerita JJCS kami ni dah bersawang sebenornyer....huhu

Kayla just for the record....Ari tu kami pergi makan2 dengan Mak Abah ke KL Tower...dah lama simpan hasrat nak merasa makan kat sini...sambil makan sambil restoran berpusing....pengalaman yang memang hebat..



Sebelum naik kitorang tengok dokumentari kewujudan KL Tower ....


Dapat entrance ke Blue Coral sekali...



Makanan nyer ok la..tak lah hebat mana pun....tapi tak mengecewakan..






Sambil makan jenguk ke bawah sekali sekala...agak gayat juga...












Ayahanda ku tersayang..


Ayahanda dan ibunda tersayang...oh dan suami tercinta...hehe















The menus
















Lupa nak bergambar cenggini...hehe


Lepas makan kitorang terus jenguk ikan2 kat Blue Coral






















La ni tengah cuti skolah balik...tak tahu nak merenderk ke mana......