Wednesday, November 26, 2014

Berkhelah di Air Terjun Serendah

Assalammualaikum...

Episod perkhelahan keluarga Hisham di Air Terjun Serendah. Peristiwa berlaku semasa cuti sekolah bulan 9 ari tu...punya la lama peram ...huhu

Anyway....seronok sangat tempat tu....luas dan banyak gazebo untuk istirehat bersama keluarga....kami siap ber BBQ ari tu...very the happening...

Jom tengok gambar...


Sebelum gerak..sempat lg kitorang berselfy


Kami sampai around 8 pagi gitu...tempat ni dekat dengan rumah adik...dia yg syorkan...


Sesampai ...amik gambar dulu sblm lencut...





Dengan adik





Muka lapor lepas naik dr sungai...





Gigih pimpin mak masuk air sebab nak bergambar satu family tepi air terjun



Kami semua di tepi air terjun


Menu potluck kami ari tuh...Mak masak nasi lemak powerrrr...


Aina menikmati ayam bakarnyer...





Liza dan suaminyer...depa ni newlywed....ala romantik latew


Miqhail dgn koleksi kerangnyer...


Terliur x?















Mooch..mooch ngan Miqhail..


Mooch mooch ngan Aina plak






Sejuk...seronok...kenyang dan puas hati...

Sangat recommended uolls...

That's all folks..


Monday, October 6, 2014

JJCS - Gold Coast Morib

Assalammualaikum...

Terlewat lagi nak blog timely...hmm..

Okla..cuti sekolah bulan September ari tuh kitorang g GC Morib....2D1N jer....janji budak2 enjoy...












Sebaik sampai....amik angin kat verandah dulu...betul2 depan water park...





Di cafe hotelnyer...lauk not bad...









Berwefie sblm mandi






Hari kedua...malas nak basah2 dah...so jadik tukang pegang tuala, amik gambar and makanan jer lah...















Balik tuh Miqhail sorang jer berjacuzzi...Aina x nak....Mamanyer dah puas berendam malam sebelumnyer...



Nak balik dah Miqhail..

Checking out


Di pantai....air nyer surut...jauh nun ke tengah...huhu