Monday, October 6, 2014

JJCS - Gold Coast Morib

Assalammualaikum...

Terlewat lagi nak blog timely...hmm..

Okla..cuti sekolah bulan September ari tuh kitorang g GC Morib....2D1N jer....janji budak2 enjoy...












Sebaik sampai....amik angin kat verandah dulu...betul2 depan water park...





Di cafe hotelnyer...lauk not bad...









Berwefie sblm mandi






Hari kedua...malas nak basah2 dah...so jadik tukang pegang tuala, amik gambar and makanan jer lah...















Balik tuh Miqhail sorang jer berjacuzzi...Aina x nak....Mamanyer dah puas berendam malam sebelumnyer...



Nak balik dah Miqhail..

Checking out


Di pantai....air nyer surut...jauh nun ke tengah...huhu







Tuesday, September 9, 2014

JJCS - USS Part 4 and JPO

Assalammualaikum...

Last entry on our trip to USS ya...tak sabar nak tutup buku ni....hehe

Kali ni nak tunjuk gambar kitorang posing ngan charactor2 yg dtg kejap2 kat USS tuh....dalam byk2 karektor...yg paling dinanti ialah MArilyn Monroe ....tp puas tunggu batang hidung pun x nampak....huhu...x per la...xder rezeki la tuh....


Dengan Fairy God Mother yg jahat citer Shrek...


Dgn the Mummy


Ni pun The Mummy gak..handsome giler mamat tuh....


Mummy lagi..



Dgn The Woody woodpecker


Dengan Little Lulu....matanyer x cukup besar cam dlm kartun,..hehe


Dengan the Cookie Monster

Dengan charactor dlm citer Johny Sprite...kalau x silap



Dengan gthe Beetle Juice


Fuhhh....abis dah entry USS....lepas tu kitorang balik hotel ...anak2 dah penat...so tapau jer ngan Atehnyer...kitorang makan kat kedai sebelah hotel tu...


Orang order bihun hailam ...dia bg Mee hailam...seb baik sedap....


Esoknyer kitorang berangkat balik lepas pekena breakfast Laksa Johor....

Anak2 x mainla mee mee ni...dia nak nasik gak




Pastu kitorang singgah cuci mata bukan cuci poket di JPO...hehe














Ni kes Shop till You Drop la nih


















Alhamdulillah......abis dah...





Sunday, August 31, 2014

Aidilfitri 2014 Edisi Puncak Alam


Assalammualaikum...

Tak abis lagi kisah raya ni...seperti biasa bila giliran raya kat rumah mertua, akan ada satu hari kami berkumpul lagi di rumah ibu bapa di Puncak Alam....aku bersyukur kerana masih diberi peluang untuk beraya dengan kedua ibu bapa tersayang....

So kali ni just nak share beberapa gambar buat kenangan...










Time nak pass duit raya