Wednesday, May 4, 2011

Sambutan Birthday Aina yang ke-7






Assalammualaikum,

Sabtu lepas baru berkesempatan nak sambut Ulang Tahun Aina. Tahun ni kami sambut di kampung pula...mula asal nak sambut 23 ari bulan tapi special request dari adik beradik sebelah Abang...suruh postpone sempena cuti Hari Buruh....so dapatlah depa balik lama sket kat kampung...

Anyway...jamuan kecil-kecilan jer....just adik beradik dan anak buah ...buat ala BBQ gitu......

Jom tengok gambar...tak banyak yang sempat diambil...

Kek Coklat Basah.....tempah online ni...cari yg jenis Edible area rumah tak der langsung.....



Goodies


Menu sampingan, mi kari


dan spagheti


Udang


Ayam


Hot Dog


dan sotong



Kami berempat...


Birthday girl and cousins...yg berdiri ujung kri sekali tu pangkat anak buah pada Aina ...hehe


Miqhail biasalah....tengah asyik tengok TV....orang amik gambar pun buat tahu..



Antara yang meraikan ...keluarga abang sulung hubby....sebaya Abah aku ni





Alhamdulillah, sampai juga hajat abang nak buat BBQ di kampung.....dan Alhamdulillah....sambutan Birthday Aina pun dah selamat dijalankan.....

Tahun ni Aina dapat Basikal dan Roller Blade dari Abah dan Mama....basikal dah beli tapi belum rasmi.....roller blade plak tak sempat beli lagi...hai...apa yang sibuk benor pun tak tahu lah...insyaAllah weekend ni nak carik gak sampai jumpa...


Mama pun dapat basikal...tumpang sekaki hehhe....basikal Aina yg tengah2 tu.....yg kecik tu basikal Aina juga ....bagi kat Miqhail...pink pun pink lah...benda elok lagi....lagi pun Miqhail tak kisah jer...hehhe

 
Sekian...

20 comments:

~izan~ said...

hepi belated besday aina..sori auntie lmbt wish...semoga aina jd anak yg baik dan cerdik tau..

sedapnyer bbq tu =D

Nadiah Sidek said...

cantiknya kek aina ;)

mesti seronok dpt celebrate birthday kat kg :)

fiziskandarz said...

adalah sungguh meleleh air liur melihat akan bbq yg sungguh best itu huhu dengki dengki :P anyways HAPPY BIRTHDAY AINA! semoga cemerlang dunia akhirat :)

p/s: thanx a bunch for ur vote the other day kak aleyn. alhamdulillah, we made it to the final :)

Rafidah said...

aik aina punya besday, mama dia pun dapat hadiah skali.. tak aci ni.. hihihi
hepi besday aina. moga jadi anak solehah dunia akhirat. :)

Aleyn said...

Izan,
Thanks Aunty.....hehe

Aleyn said...

Nadiah,
Thanks...1st time beli Edible type cake...suka la dia dpt kek Disney Princess...hehe

Aleyn said...

Zaki,
Congrate.....u guys deserve it...hope u win it big time...

Aleyn said...

Faridah,
ekekeke.....dah lama tak naik basikal..tu yg kepingin ..

*∽ IZAN ∽* said...

Happy bufday Aina..!! wah meriahhhh tuhhhh!

Lepas ni leh naik beskal gi skool hehehehehe.

Roller blade tu try la cari kat Jusco sports area. AKu cari kat kedai biasa/kedai mainan pun tak jumpa. uhuhuhu

NM02 said...

masih lom terlambat utk wish beday aina kan.. hepi belated beday sayang..

Aleyn said...

Zan,
Thanks....tu yg dok tak berbeli lg tuh....hai...

Aleyn said...

Nm02,
Thank you aunty...

eB ezrin said...

happy belated besday sweetheart :)
dtg nak wish u happy mother's day :)

wahida said...

hepi belated besday aina...semoga jadi anak yg solehah dan menjadi kebanggaan keluarga ye...

auntie sayang aina...

Aleyn said...

eB,
Thanks a lot....Happy Mothers Day to you too!!!

Aleyn said...

Wahida,
Thanks Aunty...lovely Words...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya dapat beskal, kita dah lama tak naik beskal...cantik kek tu kalo balqis tengok tu sure suka banget

Aleyn said...

Haha...ari tu naik ..pusing padang 10 kali...terus sakit punggung...maklumla terkezut...

Lelord said...

belated birthday aina

Aleyn said...

Thank you Aunty!!