Monday, May 23, 2011

Sambutan Hari Ibu dan May Birthday Bash



Assalammualaikum,

Masih belum terlambat nak wish

'Selamat Hari Ibu'
kan....

Kitorang sambut pun agak lewat...cuti Hari Wesak 17 Mei ari tu baru berkesempatan untuk berkumpul dan meraikan Ibu Tersayang
Hajah Raja Radziah....


I'll let the pics tell the story ya....happy viewing...

Kaum ibu bersama anak masing2 dalam keluarga Haji Mohd Hisham


1 Big Happy Family...excluded the Son In Laws...hahha...


Di samping sambutan Hari Ibu, kitorang turut meraikan Hari Kelahiran bagi mereka yang jatuh pada bulan Mei....alang2 dah berkumpul tu kan...

The Birthday Girls and Boys...Aina dan aku pun selit sekali (Aina 18 April, Aku 18 Mei)...ekeke




The Mothers Day and Birthday Cake (2in1)



Goodies....varies based on the receiver...best2...



Aina sibuk larang Miqhail nak usik goodies tu.....



Apa yg dicariknyer?...rupa2nyer star lollipop ni jugak menjadi idaman kalbu...hai..


Walaupun Birthday Aina dah sebulan berlalu, tapi still dapat birthday gift dari Mak Alang and Grannies lagi....Thanks a Lot!!!




The Menu

Spaghetti, Sup Tulang dan Ekor, Mihun goreng Singapore, Drummet, Cake and Chicken Pie for dessert





The dessert - Home Made Chicken Pie....yummyyyy




 



Ada game jugak....nak bagi happening happening...

Dalam setiap goodie bag ...ada sand art ....so apa lagi.....bentang tikar..lapik plastik dan bermulalah sessi menabur pasir warna.....
Luv this pic...
Life is so colourful....




 
 


Macam Aina...aku pun teruja gak nak main sand art ni...heheh






Game of Charades (Gayakan dan teka)



Aina mendengar dengan teliti sebelum menggayakan clue yang diberi....



Dia berjaya buat 3 benda dalam 1 minit..ok la kan....aku ..hmm 2 jer...ahaks...maluu!!


Tu jer.....Sangat Happy biler dapat gather ramai2 cam ni.....

13 comments:

eB ezrin said...

tumpang hepi tgk gambor2 nih :)

*∽ IZAN ∽* said...
This comment has been removed by the author.
*∽ IZAN ∽* said...

meriah nyer aleynn!! suka tengok gambar2 nih!!!

p/s: Weh.. tak kan dah tarik brekk. nko duit duit banyak berkepuk cuba la ramaikan umattt... ramaikan jumlah pengundi melayuu. isk isk isk..

nko tu lebih dari mampun Aleyn wehh.. muda lagi tu. kerja pun flexiblee.. tak de halangan pun nak tambah kan kan kan!

Aleyn said...

eB,
Tq.Tq..

Aleyn said...

Zan,
Hmmm...ntahlah Zan...aku tak kisah..ikutkan ati memang nak lagi....tapi tak tau lah....tunggu green light dr hubby tak green2 green lagi nih...dok yellowwww jer....huhu

Arif hisham.... said...

naper mcm tak bnyak jer pic... mana pic kak lin with ur cake n present???? hurmmmm......

Aleyn said...

Oh..yang itu another Entry.,....solely for my Birthday....haha

Nadiah Sidek said...

seronoknya buat aktiviti mcm tu dgn family

sHi Ma said...

wah seronoknya, mcm family day kan? menu pun menarik... nyam nyam nyam...

Aleyn said...

Nadiah,
Ha ah ..sekali sekala gathering memang syok

Aleyn said...

shima
Yup ..family day it is....makan..makan..makan...hehe

yatie chomeyl said...

meriahnya. esok bday SN, x sure lg nk wta party ke x. tp bila tgk entry u ni terus berkenan nk buat party jugak hehe

Aleyn said...

Yatie,
Ala buat kecik2 pun ok...janji nak happy2 kan...

Happy Birthday SN!!!...Semoga membesar menjadi anak yang selalu menyejukkan hati ibu bapa, amin