Sunday, May 27, 2012

Udang Panjat Nanas versi Aleyn


Assalammualaikum,

Sabtu lepas, kitorang dok ngasah bakat buat lauk makan beradab untuk Samaniah Catering....aku diamanatkan untuk membuat Udang Panjat Nanas....

ni lah hasilnyer...hehee






Ari tu aku betul2 tension....sebabnyer dah siap Udang Panjat dan lauk pauk yang lain...baru perasan...DSLR ku tak er SD Card...huwaaaa.....lupa nak masukkan balik dari lappy lepas ari sukan Miqhail ari tu....sadis...sadis...

Gambar2 di atas disnap guna Galaxy Note adik aku......hehehe


16 comments:

fa10 said...

nyum.. nyum.. sedapnya.

-Sara- said...

oo oo gitu rupenye rupe udang panjat nanas..hehe

yatie chomeyl said...

perghhh hebatnya..nti kalau anak I kawen, leh order dgn u hehehehe

Zie Madini said...

whoaaa! kreatif giler gubahan makanan tu. kagum ah :)

Lin said...

Fa10,
heheh...nama pun udang...buat apa pun nyum..nyum..kan

Lin said...

Sara,
gitu lah...nanas kadang orang ganti ngan betik...so nama jadik udang panjat betik la nanti...hehehe

Lin said...

Yatie,
wooo...jauh lagi tu....

Lin said...

Zie,
Thanks Zie..biasa2 ajerk..

Nadiah Sidek said...

kreatif!

lieyalatif said...

kreatif ko aleyn....lieya terliur tgk ayam golek tu...kemain debab hah.....mmg wajib menu ni kan tuk meja pengantin.....tingat mase jadi pengantin, dpt tgk jek, nak mkn malu2 hahahaahah......

Lin said...

Nadiah,
Heheh...kreatip sket2 jerk

Lin said...

Lieya,
Memang debab pun ayam tu...sedebab orang2 yang memakannyer last week...ekekee..termasuklah aku

syariza09 said...

yg panjat nanas ni udang jantan ke, udang betina hihihi

Lin said...

Hehhee...ader beza ker....ekekke

Nadine said...

wow..creative. nanti bila adik i nak kawin nak order ngan you lah :)

Anonymous said...

Ishh3..