Wednesday, October 3, 2012

BZ BZ BZ BEE...that's me

Assalammualaikum,

MasyaAllah...tersangat sibuk sekarang ni...maaf la sebab dah lama tak singgah blog uoll ...blog sendiri pun sawang all over...ekeke

Anyway...thanks kerana masih ada yg sudi singgah dan siap tegur lagi naper lama tak update...appreciate your thought...pasal tu la...curik2 masa gak nak update malam2 ni...

Sebenornyer ..ader projek besar sedang dalam perancangan dan usaha....tak bleh bagi tahu sekarang....biler dah menjadi kenyataan baru bleh reveal...apa pun sangat berharap dan berdoa semoga segala urusan dipermudahkan dan diberkati oleh yang Maha Esa...

Kay lah...

Nak sambung buat keja balik....nanti bila betul2 ada masa terluang akan diupdate from time to time....

Missing masa2 lapang dulu...

Take care uolls...

Bye for now...





9 comments:

maya amir said...

insya Allah semuanya akan dipermudahkan:)

Aleyn said...

InsyaAllah

C'Jai said...

takpe...dulukan urusan yang penting... semoga dipermudahkan..

Aleyn said...

InsyaAllah...amin

Nur-nba said...

Takpe kak.. Memang kadang2 kita tak sempat nak update blog..

Nanti ada masa free, akak blogwalking blog kami ye.. :)

Aleyn said...

InsyaAllah

wahida said...

takpe, take ur time..amboi...projek apa lah tu yer...

Aleyn said...

Ehem2.... X leh reveal lg ...

cheeze maz said...

salam ziarah.

projek apa tu? busines ke?

Jemput ke blog akak di cheezemaz.blogspot.com. Mana tau berkenan nak rasa serbuk cheese CHEEZE MAZ, yg bila dicampur air akan menghasilkan sos cheese seenak sos cheeze wedge, KFC. Lagipun hy RM 10.00 untuk 1 pack seberat 200 gram.