Tuesday, February 25, 2014

JJCS - Melaka (Menara Taming Sari)

Assalammualaikum...

Bersiaran kembali...x habis2 lagi psl Melaka...huhu...nak abiskan jugak ...kenangan kan...

Third day..kitorang checkout and pekena durian sblm ke Kota Melaka...


Oopss....selfie jap...penat lilit shawl ni..hehe




Bergambar depan pintu masuk Afamosa Resort










Tu dia....dah lama x pekena durian...mahal pun mahal la...sekali sekala kan..






















Selesai makan durian ...kitorang gerak ke Menara Taming Sari pula...harga tiket 10rm dewasa, 5rm kanak2...

Minah Saleh ni dok tanya Abang lagu yg baru didengarkan di radio tadi saper penyanyi nyer...Abang pun x brp pasti sbb tu lagu zaman Rock Kapak....hentam ajelah...yg pasti rengsa aku tgk lurah dendam minah ni...ahaks..



























Ok pasni last entry on Malacca.....


8 comments:

@lfidah @dim said...

wah melaka negeriku...:D

Aleyn said...

Nice state...

*∽ IZAN ∽* said...

Memang seronok kalau jalan2 gi melaka.. berapa kali pun pergi tak bosann.. ada je tempat menarik yg nak dituju. bestt!

amboi sempat lagi nko snap gambar minah saleh tu ehhh ekkeke

Cho Zila said...

durian ehm sedapnyer.. mas tembaga lak tu.. memang tentu mahalkan...
akakk dah lama tak gi melakani.. ituler tempat yang akak nak bawak anak2 gi tapi tak sampai2 lagi padahal tak jauh manapunkan.. Melaka memang bestler...

Rose Azadir said...

Assalamualaikum…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer…

Aleyn said...

Zan..heheh...minah saleh tu seksi no...seksa aku nengok...

Aleyn said...

Cho Zila,
Ha ah...teringat lak kat kuih cucur yg sedap tu...mmmmm

Aleyn said...

Rose Azadir,
Thanks for visiting