Wednesday, May 7, 2014

JJCS - USS Part 2




Assalammualaikum..

Kesinambungan kisah JJCS kami ke USS ya...

Lepas naik ride Shrek dan nonton 4D teater nyer kitorang gi Jurassic Park plak...

Abang dan Aina x nak masuk sbb x nak basah walaupun dah ada raincoat...sebenornyer depa tu dah lapor...huhu









Miqhail bukan reti beratur elok2...dipanjatnyer ajer...

Ready to get soaking wet...

Lepas dah membasahkan diri...terus cari restoran halal untuk isi minyak....kami makan di Oasis Spice...yg ni Pharoah's Set meal...13.80$

Yg ni pula King Tut's Set meal harga pun sama

Kid's meal....9.80$




Free for every kid's meal

Pun come together wth Kid's meal...a Woody Woodpecker lunch box...I like

Abis makan...jenjalan lagi sebelum naik ride seterusnyer...tgh tunggu Marilyn Monroe ni..x muncul2 lagi...huhu

Posing2 dulu kat keta antik




 Next kami jenjalan area Transformers pula...sedih sket part ni sebab plan nak naik ride yg sumer org kata best sgt tuh....tapi dia punyer beratur tersangatla panjang....dlm dok beratur tu...Miqhail lak nak terkucil...terus kitorang kuar ikut emergency door....huwaa,...x der rezeki kali ni...insyaAllah lain kali kitorang dtg memg ke sini dulu...

So amik gambar jer la..buat kenangan













Ni la...snap masa beratur...


Pastu kitorang jenjalan lagi tgk street show ni...


Next we went here...Miqhail dah merengek...panas pun time ni...

Tak naik ride dia...sebab ala Roller Coater gitu....anak2 and Abahnyer x approve...huhu


Pastu kami ke Waterworld...ni jer satu2nyer yg masih ada dan sama dengan USJ yg aku pergi 14 tahun lepas...aksi nyer pun lebih kurang sama...except the Hero less macho compared to USJ punyer....ahaks...





















Setting sumer sama.....tapi aktiion tetap mantopppp....

Till then...


No comments: