Monday, September 14, 2009

CUTE SLEEPING BABY CONTEST



Contest..contest dan contest lagi...

Contest yang ini dianjurkan oleh Miss Zizee / Baiti berjudul CUTE SLEEPING BABY CONTEST
Baby kalau tengah tidur ..nampak nyenyak betulkan...kalau yang jenis pipi gebu tuh..rasa cam nak kejutkan jer....tapi biler dah nangis pandai plak pas kat mak dia...huhuhu....
Anyway....ni lah gambar yang dipilih


NAMA BABY : Aina Azrin binti Mohd Noor Azmi
BIRTH DATE : 18/4/2004
PLACE OF BIRTH : Hospital Putrajaya
NAMA IBU : Nur Aleyn binti Hj. Mohd Hisham


Gambar ni diambil masa Aina 4 months old....suka sangat tengok gambar nih sebab teruja tengok mata dia yang tak tutup habis tuh....ikut mak nyer...rupanyer bukan dia sorang...adiknyer Miqhail tu pun tidur cam tu gak.....orang kata budak kalau tidur mata tak katup abis...bijak besor nanti.....yer ker...Wallahualam...kalau betul Alhamdulillah......

Blog 'Love My New Life' ni memang happening...suka tengok blogger tegar cam Miss Zizee susun layout dan design heading....nice and the most importantly not crowded. Di samping personal entry yang menarik dan padat ......dapat jugak tengok koleksi tudung ...almaklumlah...kita pun tokey tudung gak...bleh tengok design terkini dan berkongsi pendapat melalui shout box.
Sekian...Oh yer...Selamat Hari Lahir ker 26 kepada penganjur pertandingan...Miss Baiti / Zizee

6 comments:

Baiti @ Mizz Zizee said...

salam terjah dera..huhuhh wa comei nie..heheh..all check n tq for joining

Aleyn said...

Tq....Selamat Hari Raya

IZAN said...

salam...
selamat ari raya aleyn.. wah sempat lagi masuk contest nak raya nih. wakakakakak
p/s: dah jumpo lom tudung? aku pun duk cari tudung siti kaler hitam tak dapat2 laieee..iskk iskk iskk

LiNda said...

Aleyn..

wahh.. comelnya... moga awak berjaya okeh .

Salam lebaran utk Aleyn sekeluarga. Moga gembira menyambutnya bersama keluarga .

Aleyn said...

Re : Izan
Last minute entry ahaks...
Tudung sri tu jer lah..wah kata tak nak tudung ct...terkenan plak...grandlah raya nih..

Re : Linda
Salam Lebaran juga pada Linda sekeluarga

Anonymous said...

Gooey Ducks grow to about two pounds in four or five years.
[url=http://www.gooey-duck.com/]gooey duck[/url]