Tuesday, September 8, 2009

Declare Your Love Contest





Kali nih...agak special sket contestnyer...dan penuh dengan sentimental element...siapa yang nak masuk contest ni mesti terimbau-imbau kenangan sewaktu zaman percintaan dengan Cik Abang atau Cik Adek..heheh....sewaktu tulis cerita untuk contest ni pun ...tersenyum sorang-sorang jer...musykil jer Abang tengok isteri dia dok sengeh biler pandang dia...

Ok, berbalik pada contest ni....dianjurkan oleh Ibu Damia yang berjudul "Declare Your Love Contest"....walaupun tajuknyer self explanatory......but still ader T&C nyer....

Antaranyer :

CONTEST INI BERMULA PADA JAM10 PAGI, 22 OGOS 2009

DAN AKAN DITUTUP PADA JAM 10 PAGI, 10 SEPTEMBER 2009

Dalam cerita anda, wajib ada isi kandungan berikut:
- tarikh declare
-tempat declare
-suasana declare
-siapa yg declare
-bagaimana declare itu dilafazkan
-yg lain pandai2 tambah sendiri mengikut kekreatifan anda
dan

Diwajibkan upload sekeping gambar anda dan pasangan anda sebelum kahwin (bg yg dah kahwin) dan yang belum kahwin gambar terkini ok. Sila nyatakan nama anda & pasangan anda serta dimana gambar itu diambil.

Silalah ker Blog Penaja untuk tengok T&C yang selebihnyer....penting tau...
Anyway....sebagai memenuhi syarat peraduan....di sini disertakan gambar kami (the two love birds) ...




Nama : Nur Aleyn Mohd Hisham

Nama Pasangan : Mohd Noor Azmi Mohd Yusof


Gambar diambil semasa kami berdating ker Genting Highland (itulah paling jauh pegi pun...setelah puas pujuk Mak Abah mintak izin....balik ari tau...don't play play...)

Actualy ..mula-mula ingat nak letak terus jer dalam entri ni sekali...tapi tetiba cam segan ...dibuatnyer tak dapat approval dek Abang...hehhe...tapi dah karang siap...untuk tatapan anak2 nanti....so diputuskan email sajer ker Ibu Damia....



Diharap Ibu Damia dan para juri tak pening baca begitu banyak kisah cinta yang masuk ke inbox Ibu Damia...sesunguhnyer setiap kisah cinta itu amat berharga dan penuh dengan nilai sentimental kepada setiap pasangan yang bahagia ...

Di sini saya ingin mengucapkan "Happy 5th Anniversary" kepada penganjur peraduan Ibu Damia...semoga anda sekeluarga kekal bahagia selamanyer...Amin...

2 comments:

FENDY DAN FIDAH said...

Jom tukar link..Sy da add awak..

http://www.apen-idariana.blogspot.com

Aleyn said...

Wah..tq...lepas ni kita exchange komen plak ek...