Saturday, March 13, 2010

Class of 1995



Tarikh : 6 Mac 2010
Hari : Sabtu
Masa : 8.30 PM
Tempat : Intekma Resort



Perjumpaan Semula member2 ITM (Sekarang ni dah jadik UITM) setelah sekian lama berpisah.....hampir 13 tahun ...perjumpaan yang amat dinanti dan dihajati selama ini ...akhirnyer dengan izin Allah S.W.T kami dapat bertemu semula...Alhamdulillah




Bertempat di Intekma Resort Shah Alam (ok, u might say ... ITM lagi...well i guess it's Back to Origin!! hehehe






1st Reunion - ITM Court
2nd Reunion - Intekma Resort
3rd Reunion - ??????




Thumbs Up to the organizer - Pn. Rahaida...lepas ni jangan serik dok organize lagi ek.....next reunion kena get more Guys involvement (since those guys yang hadir tersangatlah kurengg).....and more fun activities and a lot far to go....the most important thing is to have more time to spend together (tak puas tau chit chat ari tu)



Overall...tersangatlah happy dapat jumpa kengkawan sumer....terkenang saat2 kita belajar dulu kan....time bersusah payah buat assignment, time struggle masa nak exam, time kena dera naik bukit tonggek, time kena panggil katak hijau, dan etc etc...hehehe...those fine memories....seeing u guys really brought me down memory lane.....haaaahhhh....emo sket..



oklah...citer banyak2 kang lagi buat diri ini terkenang dan tersengih sengsorang....kita tengok jer lah gambar







1st Reunion (13 years ago)

Aku yg dalam bulatan tuh....skema sehhh....




Makan pun kat tangga jer...hehehe....masing2 baru lepas abis belajar...ader yg dah keja dan ader yg tgh job hunting berbekalkan Diploma yang dimiliki...aku time ni dah keja....

2nd Reunion


Aku berdiri 3 dari kanan.....pssssttt...ader nampak perbezaan tak aku dulu dan aku sekarang.....hehehhe....








Lagi gambar ek, reunion kali ni penuh dengan anak2 ....yelah purata memasing ader 2 anak....so penuh lensa camera dengan si cilik2 sumer....














Dah nama pun anak2....memang tak dok diam...ni tengah dok nyusun anak memasing....Aina dan Miqhail dah steady tu....











Anak buah aku pun termasuk sekali...yang sitting at most right tu...




My Friend Eida.....sesama praktikal dan berjumpa soul mate memasing kat PNBIT dulu....kan Da?...heheh





Mak Buyung sorang ni tengah nunggu ari jer nih...gigih tu datang jugak....salute sama lu lah Zan..






Sedang asyik berbual, sayup2 jer dengar hiburan yang disediakan ni...





Antara guys yang menghadirkan diri....rasanyer 10% pun tak sampai nih...huhu






Ni Abang Mad ngan wifee....tersangatlah serupa iras wajah diorang ni kan....sojukkkk rumah tangga, Amin...





Perrghhh...borak sambil pekena teh tarik....Baya siap pas bisnes kad tuh...amboi..amboi











Aku Eida dan Baya....yang depan tu anak bujang Eida....anak bujang aku kecik lagi...





Ra ...merangkap the Organizer....syabassss....!!!



Aku dan 'Mak Datin'......ooopppss...Adek!!...heheh..jangan marah aa

Nana dan hubbynyer Ezrien....kena mention ni....kang ader yg silap interpret...



Ni time nak bersurai, aku dah balik time ni, Abang
tak bagi balik lewat, dangerous katanyer......tak sempat nak berlaga pipi ngan member sumer...huhu..

The Food



Sup Daging ni memang the best.....the very juicy n tender gitu....teringatlah plak...uuummm



Besides that, ader BBQ wings and sausages

Satay dia pun superb....best..lembut jer...gemuk plak tuh
*******************************
******************************
Kakak aku pun nak join gak....hubbynyer ader Bowling...so dia angkut anak2 bujang dia ke sini....tak yah masak katanyer...bleh gitu?....apa pun ...seronok gak makan ngan member n family sekali....atleast adik ku tu ader teman nak borang biler aku merayau meja member....hehehe
****************************
Layan gambar family aku lak...

Ha ni lah...my older sister and my younger sister....u guys rock...

Anak buahku Hamza, sebaya ngan Aina ni





Anak bujang ku yang cheeky




Adik aku ni bab bergambar pun bleh tahan gak...



Sukanyer anak bujang ku itu....menyengih sampai ke pipi kalau tahu orang nak amik gambar dia....



Anak2 dan anak2 buahku ...



Thumbs Up....puas hati dapat jumpa member2 ...bukan lapar sangat pun....


















Miqhail dah start mengantuk ni...hehehe ...It's was waaayyy pass his bed time...gotta go..




Akhir kata...

Terlepas rindu kat member2 sumer....semoga perjumpaan kali ini merapatkan lagi tali persahabatan kita....dan jika panjang umur bleh kita berjumpa lagi....

"FRIENDS FOREVER!!!!"

6 comments:

Azmiezas said...

Bestnya reunion macam ni bila lama dah tak jumpa kan??..mesti banyak cite..

Kita lagi lama, '93 punya batch!!..tapi tak da sapa nak organise buat reunion..uhhuuuu...

Aleyn said...

ala siannyer...kitorang pun sketnyer susah nak kumpulkan orang....asyik bertangguh jer sbb xder respond...kali ni Alhamdulillah....tapi tu pun guys malu2 kucing plak nak datang....

kalau xder org nak anjurkan..apa kata Azmiezas yg startkan....carik member thru Facebook...mesti jumpa nyer...

Good Luck

shi3la said...

wahhh reunion yang hebat..kagum tengok..baguslah kalo masih berhubung walau dah beranak pinak..nie baru betul frienship never end.


thanks sudi singgah dan komen blog sy.

Aleyn said...

Memang best..lepas 13 tahun tak jumpa tuh

yatie chomeyl said...

muka u dgn adik u lain sikit ye...tak namapka mcm adik beradik pon hehe...but still dua2 cun ;)

Aleyn said...

Hehehe...memang tak sama...sumer orang pun cakap cenggitu