Sunday, June 27, 2010

Contest Gambar Best by AsaDa

Another Contest Entry

This time around from ASADA







Here's the Contest link

Gambar2 yang dipertaruhkan, silalah pilih mana yg berkenan yer Asada...


Time ni Miqhail tengah kemaruk asyik nak buat Peace jer....asal bergambar jer gitu lah gayanyer....but so sweet sebab bila dia senyum nampak lesung pipit yang mahal tuh...heheh...belakang nyer tu kakaknyer Aina....pemalu tapi nak gak interprem...dan sorang lagi tuh sepupunyer Hamza...masa weekend gathering kat umah Mak Abah





Suka gambar ni sebab Miqhail dok gaya orang besar jerk....time ni anak2 tgh x sabar nak tunggu gelap....nak tengok pokok2 tu bercahaya ....






Time ni masa majlis sambutan hari jadi Miqhail.....bergambar dengan kakak dan sepupu sepapat....all kiddies so cute n adorable...




Gambar ni diambil masa jenjalan di Cameron Highlands sempena ulang tahun ke 7 bulan May ari tuh...hiasan taman sekitar very nice n ada plak bench kat situ...apa lagi...haruslah snap





Ni gambar anak2 tersayang time mandi manda di Kalumpang Resort ...pun sempena 7th anniversary ....dalam gambar ni..they look so loving......harus simpan tunjuk kat depa biler time bercakaran...heheh



Wakakaka...gambar ni tersangatlah kelakar n Catchy....tiap kali tengok mesti tersengeh....masa ni kami adik beradik sedang cuba meresap kuasa luarbiasa daripada matahari sebelum transform menjadi Power Rangers....hahahah


Suka tatap gambar ni, Miqhail berlari nak tengok belon udara panas ... tengoklah riak wajahnyer tuh...excited sungguh
Sekian dari Aleyn

3 comments:

ASaDa RyutaRo said...

hoho~ pic second last tu best! hihi.. sape tengok mesti tersengih punya..

bagus gak ea cadangan ambik gambar berkasih sayang utk tunjuk time bercakaran. hihi =P

tQ sudi join.. asada dah siap link nama kat senarai peserta utk d terjah juri.

gud luck! (^^,)

Aleyn said...

Hehehe....thank you

Anonymous said...

to even drink a mug of soup in my tent I am [url=http://www.salevivi.com]ルイヴィトンのアウトレット[/url]person hauls on the rope You'll get your [url=http://www.salevivi.com]ヴィトン メンズ 財布[/url]assistance programsas properly Q Is there [url=http://www.salevivi.com]スーパーコピー 財布[/url]fabric from the two there seems to be not http://www.salevivi.com[/url] many reasons why B and P hand trucks are the http://www.salevivi.com[/url] safest harnesses are the 5 or six-point