Tuesday, January 24, 2012

Lawatan Singkat ke rumah Izan and her Brand New Baby Dhia

Assalammualaikum


Ha...dah lama bercuti ni lemau tol rasa nak gi keja esok...huhu

Tapi ader orang tu bestnyer...leh dok umah 2 bulan sambil tatap muka baby yang comel loteh..

Aku maksudkan Cik Izan kita yang baru jer melahirkan anaknyer yang ke-tiga... 

Aku sempat singgah ke rumahnyer di Putra Perdana Khamis lepas........tu pun pegi time lunch...sendiri jer aku dan abang declare breake time 2 hours....hehehe..



Baby Dhia tidur time tu....cuaca pun elok plak tak panas time aku sampai....sedap jer dia lena.....


Kitorang borak2 dulu........maklumlah...Izan ni ex-office mate aku....dan sekarang merangkap office mate Abang lak.....hehe..so kira ada lah yang hendak diborakkan walaupun ketiadaan suaminya



 Lepas dah kenyang makan keropok, buahan dan teh O suam hidangan Izan.....aku pun mintak izin nak pegang Dhia sebelum kitorang berangkat balik ofis......




Dah lama tak pegang newborn....seb baik tak kekok....sedapnyer bau babykan......


Agak2 bleh tak dapat kunjungan balas dari Izan lak...ececeh...


8 comments:

Cho Zila said...

memang best dapat cium bau babykan... dua jam okler tu... kasi can...

eB ezrin said...

rindunyer bau bb :)

Aleyn said...

Cho zila,
Hehehe....kan bukan selalu..biasa tak kuar pun time break..

Aleyn said...

eB,
Bleh la..eB tambah satu lagi....

maya amir said...

Ololo..comelnye..suke bau newborn...:)

*∽ IZAN ∽* said...

Aleyn & Hubby, thanks la sudi datang umah aku wehh..!! sorry la hidang air bujang jekk.. nko pagi tu baru bagitauu.. apa yg ada je lah kat umah eheheh. Kalau hubby aku ada boleh gak order meng'order' ehehehhe

anyway terima kaseh banyak wehhh!!! Hadiah baby lagiikk.. InsyaAllahhh ada rezeki aku plak gi melawat nko yekkkk.. AMINNNNNNNNNNNNN

Aleyn said...

Maya,
Kann....

Aleyn said...

Zan,
Hehehe.....ok la tuh.....memang sajer bg tau lambat2..tak nak nyusahkan ko pikir apa nak jamu kitorang lak...