Tuesday, November 20, 2012

Miqhail @ SR Concert


Assalammualaikum...

Last week Ahad Miqhail attended concert akhir tahunnyer di SR....



Ni masa nak gi rehearsal




Dari dalam bas....sempat lagi jenguk kat luar...takut Mama nyer balik...heheh



ni lah costum Miqhail...My Arabian Hero.....



Menanti concert bermula...sambil tu ader flash back kat screen...



Ucapan dari pelbagai bahasa oleh anak2 SR


Antara performance yang ada....




Budak ni berani betul...sorang2 jer perform ...nyanyi lagu raya lak tu...cute sangat...baru 5 tahun...




Antara perrformance yang menarik perhatian aku....coral speaking...kisah frog and apa ntah...tak ingat dah....





Selesai semua performance...acara graduation lak...punyer la ramai student yg grad...penat nunggu abis..ye lah..anak kita blum grad kan...



Student 5 tahun kuar gak...tapi nyanyi kat bawah stage...




Video performance Miqhail tak dapat nak upload ....tak tau naper...huhu...Miqhail buat 2 persembahan.....malu2 kucing lagi Miqhail ni....kat umah kemain praktis...sampai atas pentas ....gerak sket2 jer....hehe..jadiklah




13 comments:

NM02 said...

tahun depan darjah satu ker?

::NureeN:: said...

dlu ada gak pikir kan antaq anak ke SR tp memandangkan SR yg paling dekat ngan umah semuanya cikgu cina takot plak dah tu mkn sndrik bekal drg juz bg biskut kering jer so takot anak termkn yg bekal kwn2 non muslim tu x jd anto SR.. yg lain semua jauh2.. penang x byk SR, so nureen anto nur cemerlang mmg budak2 campur tp staff dia semua muslim la.. nureen tgk SR c2 cikgu2 dia muslim kan best la... x risau :)

Cho Zila said...

dah konsertkan.. best.. tapi tuler punyaler susah nak amek gambar yerk... ramai mak bapaknyer tu...

C'Jai said...

comey je kan tengok bebudak ni wat persembahan..

Aleyn said...

NM02,
Tak la ..Miqhail tahun depan masuk Tadika Krista lak...prinsiple nyer Mamanyer sendiri...heheh

Aleyn said...

Nureen,
Ha ah..SR sini kebanyakkan cikgunyer Melayu...diorang tak benarkan bwk makanan pun...bwk air jer...tu yg tak risau langsung

Aleyn said...

Cho Zila,
Amik gambar sket2 jer...pastu beli DVD dr SR sendiri...senang

Aleyn said...

C'Jai,
KAnnn....mana yg pandai menari tu lagi geram

Nur-nba said...

Salam.. Tq Kak Aleyn atas doamu..

Beraninya anak2 buat persembahan tu..terutama sekali yang girl umur 5 tahun tu.. Hebat!

maya amir said...

comel budak2 tu..hehe.. ade performance pakai baju askar ye? comel..mana lah derang cari baju askar size kecik2 tu:)

Aleyn said...

Nur-nba,
Kannn....kita yg dah dewasa ni pun ada stage fright..dia selamber jer...heheh

Aleyn said...

Maya Amir,
tu lah...baju tu sumer dapat terus tu..sbb dah bayar dari awal tahun...cute sangat

Anonymous said...

I’ll bookmark your blog and check again here frequently. I am quite sure I will learn plenty of new stuff right here! Good luck for the next!

[url=http://susa.filmy-love.org/]instant payday loans[/url]

payday uk