Tuesday, November 6, 2012

Projek besar yang diperkatakan....




Assalammualaikum,

Fuhhh ..lama sungguh tak update blog....blogwalking apakan lagi...

Ok lah....sejak Julai ari tu...bleh dikatakan sebaik aku balik bercuti di Sabah ....aku terus bz ngan projek baru....sampaikan blog dan FB pun terabai...huhu...

Anyway...kali ni aku nak reveal apakah projek besar yang diperkatakan tu ....


oop...sebelum tu ...cer korang teka ...



Got a clue?



More clues...


Cutekan.....dihasilkan dari sampul duit raya


Dari kotak kasut...kreatip x?



The Castle



 
Another art and craft...agak2 untuk apa ek art and craft ni sumer?

Canner?....

Give up????

Ok ni gambar kerja2 penyediaan pula...


Aina pun banyak membantu juga...






Deco2 dinding...




Proses mengecat sedang berjalan...



Hasilnyer...mesti korang dah bleh agakkan..



Proses pemasangan rumput...

hehe..ok lah...tak yah berteka teki lagi...


Tadaaaaaaaa!!!!!


Introducing my new Biz....actualy aku ngan adik aku nyer biz....joint venture gitu...


Tadika Krista Taman Lestari Putra...


Jom tengok bahagian dalam...

E-Discovery



Open Day arrangement


Reading Corner


Play Corner






Me the Principle






Ready for the Open Day



Sebelum apa2...kasik anak2 rasmikan kolam dulu...hehe


So tu la dia projek besar ku...insyaAllah...aku akan tender next year untuk menumpukan sepenuh perhatian dengan tadika



Semoga segala usaha membuahkan hasil dan mendapat kerahmatan Allah S.W.T, amin


Lokasi :
No. 1, Jalan LEP6/26
Taman Lestari Putra,
47110 Bandar Putra Permai

10 comments:

Cho Zila said...

antara impian akakler.. tahniah semoga berjaya.. akakpun teringin nak buka tadika... tapi tak tau nak mulakan dari mana... harap nanti leh belajar ngan aleyn... selamat berjaya...

Aleyn said...

Thanks kak....insyaAllah ..semoga segala nya dipermudahkan olehNya, amin

-Sara- said...

tahniah kak n gud luck!

comey jee deco dia! :)

Zie Madini said...

comel lah hiasan dlm tadika

Aleyn said...

Sara,
Thanks...

Aleyn said...

Zie,
Hehehe...kn jadik creative pas ni

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Wahhh...comelnyerr...semoga sukses yer..salam kenal dari YM..:)

Aleyn said...

Tq YM

C'Jai said...

Buka tadika ye...semoga dipermudahkan dalam menjalankan usaha yang murni ini..

Aleyn said...

InsyaAllah...tq