Thursday, October 1, 2009

MANGSA BULI CONTEST



Wakakaka...kelakar lah contest kali nih.....especially biler tengok gambar budak penyepit kat atas nih....siannyer dia kena buli....

Contest yang kreatif ni dianjurkan oleh Mommy Qastalani, berikut adalah syarat penyertaan nyer :



1. Kamu mesti ada blog !

2. Kamu mesti menetap di Malaysia.

3. Jadi FOLLOWER MoMMy Qastalani

4. Tepek MoMMy Qastalani dalam Blog List

5. Copy-paste banner budak penyepit tersebut ke sidebar blog dengan tajuk “MANGSA BULI CONTEST” dan link ke entry contest

6. Letak hanya 1 photo mangsa kejadian

7. Mangsa yang layak dipertandingkan adalah newborn baby sehingga seusia 7 tahun!

8. Hanya 1 penyertaan untuk 1 mangsa!

9. Kalo ada anak saudara, adik kakak di bawah 7 tahun juga bole dipertandingan

10. Nyatakan Nama Mangsa dan Umurnya ketika itu

11. Karang special entry tentang kejadian buli tersebut. Then, hebahkan tentang "MANGSA BULI CONTEST" dengan link terus ke entry contest.

12. Bila dah siap, sila comment dan tinggalkan url post. Nyatakan sekali Nama dan Email Add kamu.


Tarikh Mati (dead line) adalah pada19 October 2009 jam 9 am.
untuk ke link contest klik sini


Maka ini dia gambar mangsa buli manja yang dipertaruhkan


Nama : Miqhail Mohd Noor Azmi

Umur : 1 Tahun 11 Bulan

Kejadian buli ni berlaku sehari sebelum raya baru-baru nih, masa tuh kami berkunjung ke rumah mak abah untuk anyam ketupat dan menyediakan juadah berbuka, adik-adik dok belajar menganyam dengan ku, lepas penat belajar...tak masuk2...akhirnyer anakku yang menjadi mangsa...ekekeke...tapi anakku tu lepas kena ikat pun dok sengih lagik...


Tu dia Mak Anjang si Pembuli!



Buli manja tak per yer...jangan buli lain tau!!!

So kepada mommy bloggers yang anak dia pernah jadik mangsa buli manja...cepat2lah hantar entry....

3 comments:

Nana said...

haha...comei je

Aleyn said...

Hehee...time ni jer bagi buli...

karipapsayur said...

haru sungguh kena ikat. tq sebab join contest ye!