Wednesday, October 28, 2009

Mummy_Ayu Giveaway @ 1st Birthday Moment






Hai...banyak tol giveaway yang best2 dianjurkan nak ujung2 tahun ni...tak menang tangan rasa nyer...ahaks...tapi tak per...demi mencuba nasib disamping menambahkan bloglist...apa2 pun sangguuuuppp...

















Giveaway ni dianjurkan oleh Mommy Ayu




Untuk ke link contest klik sini yer









Oh yer ....hadiah juga disponsor oleh Notti Nettii...selain Mommy Ayu sendiri

seperti biasa syarat-syarat penyertaan:-



1. Jadi follower Mummy Ayu & add Mummy Ayu dalam bloglist (Dah)
2. Tepek banner contest nie kan side bar kenkawan... (Dah)
3. Lagi bagus kalu buat sticky mode entry..senang nak jengah nanti.
4. The most important things....tepek kan gambar waktu baby tu
celebrate her/his 1st birthday..
tak kisah la kat mana, macam mana...
janji nampak baby tu ngan kek.... (Dah)
5. Terbuka kepada kanak kanak di bawah 4 tahun
(so..maksudnya gambar 4 tahun yang lepas pun diterima...)
6. Masukkan nama penuh kanak kanak, tarikh lahir plus
cita la cikit cikit pasal her/his 1st bithday celebration tu... (Dah)
6. Tarikh contest nie...dari la nie (sekarang)
until my princess nya birthday 10 November 2009
7. Hadiah biarla rahsia but satu je leh kasi tau
my bestest friend dah agree nak jadi one of the penaja
so..satu lagi syarat tambahan..kena link ngan blog Notti Netti &
of coz link jugak ngan blog Mummy Ayu
(tak de link direject) (Dah)
8. Tinggalkan link entry kenkawan kat komen box nie.. (Dah)
9. Pemenang akan dipilih oleh para juri Mummy Ayu
(no undi undi...) ok!





So ni lah gambar 1st Birthday my little boy














Nama : Miqhail bin Mohd Noor Azmi




Tarikh Lahir : 14 November 2007









Birthday disambut pada keesokan harinyer 15 November 2008, sebab hari itu hari persandingan adik....so kira nak tumpang khemah kawin ler.. .....nampak gempak sket....hahaha....birthday boy yang dok atas meja tuh...









Sekarang pun tengah mood birthday celebration...sebab my little Miqhail is going to be 2 years old real soon....cepat tol rasa.....







Ok..itu jer...hope you like it...



PS : Happy Birthday to your baby girl!!

4 comments:

EIJAM'S FAMILY said...

huhuh gud luck yerk..

Aleyn said...

Thank you...kamu dah join ker....kalau dah..good luck to you too...

mummy_ayu said...

salam kenal..tq coz join my contest! dah checu dah semua ok.LULUS..good luck yer Miqhail..encem sungguh!

Aleyn said...

Hehehe....TQ