Tuesday, November 15, 2011

Bestnyer kalau dapat motor ni...

Assalammualaikum,

Aku sekarang tiap pagi masa hantar anak2 gi sekolah selalu terserempak ngan Atuk ni....rilek jer naik motor special dia tu......tak laju dan tak slow....just nice untuk momentum dan usia beliau...hehhe



Kalau dapat naik syok ni...nanti nak belilah ..untuk hari tua....ekekeke


10 comments:

yatie chomeyl said...

kat jepun org2 tua mmg pakai motor camni. so diorg boleh pergi kedai, pergi pasar sendiri tak payah nyusahkan org lain

lieyalatif said...

fuh..best2....lieya pun nak...tapi kalo kat putrajaya bawak moto ni abis tepelanting laa akudibuatnyer....dah keter sini kemain leh tahan bawak laju wakakaakakakakaakak

eB ezrin said...

eB dolos elalu tgk. murah. tapi tulah skang nih x pernah nmpk plk. u tau roger yer. :)

Aleyn said...

Yatie,
Dah agak dah..mesti kat Jepun dah kira biasa motor cenggini kan....canggih

Aleyn said...

Lieya,
La keta dalam tu laju2 ek..maklumla jalan besar..hehe

Aleyn said...

eB,
Heheh..tak pernah nampak lak terjual kat mana2...arap2 time kita dah tua nanti ada lagi lah..ekeke..cam best jer naik

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hehe..comel je kalau ayah2 kita pg masjid naik motor ne kan??

Aleyn said...

Ha ah...comle sangat...nanti anak cucu mesti tumpang tenggek sekali..ekeke

Cho Zila said...

best gitu ada motortu... tapi untuk kegunaan jalan biasa bukan tempat sibuk ....

Lelord said...

wah comel je kalau dpt tunggang