Wednesday, April 11, 2012

Oh....ader orang dah dapat kunci!!!!...



Assalammualaikum...

Wah..malam ni mesti korang sumer tidur lambat kan...almaklumlah esok kan cotttiiiii!!!!!


Kali ni aku nak update la pasal rumah kedua ku yang dah drag sampai 7 tahun ni...6 April ari tu...fasa 1A dan 2A dah dapat CF!!!...aku plak yang teruja...dah terbayang2 time aku lak gi amik CF...ahaks...





Anyway...maklumat terakhir yang aku terima untuk fasa umah aku 3A dan 3B insyaAllah akan siap Jun ni....tapi biasalah nak dapat CF tu another story lak,....gedebuk gedebak...mungkin makan bulans ...huhu...





Nak share gambar sket....kebanyakan gambar aku cilok dari FB Saujana Putra...



Depa dah start pasang pagar



Gate depan pun hampir siap semua unit






Ni masa aku gi terjah....semangat tu...ujan2 pun sanggup nyimpang ke SP...hehee..






Macam2 aku plan untuk umah kedua aku ni.....semoga segalanyer menjadi kenyataan, amin

12 comments:

yatie chomeyl said...

bestnya dh ada rumah ke2 ;)

maya amir said...

wah bestnye...amin, moga sumenye menjadi kenyataan...:)

*∽ IZAN ∽* said...

tumpang gembira jugakkk.. aminnnn!!!

VEE said...

Salam kenal..feel free to visit me back @ cerita-cinta-mommy.blogspot.com

Aleyn said...

Yatie,
Actualy ni umah pertama ku..tp disebabkan dah delay..maka ku beli sebijik lagi...kalau tidak..menyewa ler gamaknyer

Aleyn said...

Maya,
Amin...

Aleyn said...

Zan,
Thanks...sedang tak sabar nak amik kunci...uhuhu

Aleyn said...

Vee,
Salam kenal kembali

-Sara- said...

bestnya kak, dh ada 2 umah lagii :)

Aleyn said...

Sara,
Huhuh...lama tunggu tau...dok bayar jer tapi x dapat duk...semoga cepat2 lah siap hendaknyer

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

7 tahun?? lamanyeeeeee.. tp akhirnya dapat jugak..alhamdulilah

Atia Adina said...

akhirnya.....lama dah saya tengok perumahan kat sebelah kanan tol tu....nampak dah lama siap....rumah kat kawasan saujana putra tu harga naik mendadak.....kawasan belum pun membangun sangat....harga dah naik giler....