Thursday, January 14, 2010

Contest Sweet Picture Anak Bersama Ibu


Contest entry
Contest kali ini dianjurkan oleh Ibu




Syarat2 adalah seperti berikut...
1) Mestilah gambar tersebut IBU BERSAMA ANAK..umur dari baby sehingga 3tahun..
bilangan anak tidak kisah janji xmelebihi umur yang d'inginkan.. - Done
2) Nama anda & your anak beserta tarikh lahir.. - Done
3) Letak picture satu SAHAJA yer...coz byk2 nnt pening juri - Done
4) Ceritakan kenapa gambar tersebut d'anggap SWEET utk korg.. - Done
5) Jadi follower untuk blog
IBU & blog MYTOMEIOUTLET - Done
6) Letak banner yang dicipta khas (gambar d'atas) diruang sidebar korang semua - Done
7) Letak tajuk sperti d'atas jugak yer..Make sure ur entry link back to penganjur - Done
8) Tarikh tutup penyertaan 29hb Januari 2010
9) Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry contest ni k..itu jer...senang je..




Gambar yang dipertaruhkan





Nama Ibu : Nur Aleyn

Nama Anak : Miqhail

D.O.B : 14 November 2007




Gambar ni sweet sangat sebab time ni Miqhail baru lepas baik daripada ceret beret...baru nampak dia tersenyum lebar..kalau tidak masam jer...time ni kitorang kat umah Grannynyer, ader majlis cukur jambul....mula ingat dah tak bleh attend sebab takut Miqhail meragam dan sakit perut...Alhamdulillah..esok nyer majlis, ari ni dia sihat...cam tau2 jer nak jumpa atuk dan neneknyer...