Thursday, January 14, 2010

Happy Faces at Playground Contest!!



Contest Entry




Contest kali ini dianjur oleh Mama Syafi









Syarat-syarat penyertaan:
1. Mesti menjadi follower kepada Mama Syafi & Little World Gallery. - Done
2. Letakkan link
Mama Syafi & Little World Gallery di dalam bloglist anda. - Done
3. Letakkan banner “Happy Faces at Playground Contest”
Mama Syafi & Little World Gallery beserta link di side bar blog anda. - Done
4. Pastu, letakkan gambar kanak-kanak di playground. Pastikan hanya satu gambar sahaja yg dimasukkan. - Done
5. Mention nama kanak-kanak, pertalian dgn kanak-kanak, umur dan tarikh lahir di bawah gambar. - Done
Sila tinggalkan link contest anda di bahagian comment. Link yg ditinggalkan di shoutbox tidak akan dilayan ok. - Done
Perhatian:
Gambar mestilah menunjukkan suasana di playground, sama ada di shopping complex, kat playground luar, atau permainan berbayar pun ok. Permainan mesti yg stand still. So, basikal tak boleh ok.
Umur kanak-kanak yg layak ialah antara 1-4 tahun.
Kanak-kanak itu mestilah ada pertalian saudara tak kisah lah sama ada anak, anak sedara, adik atau cucu pun boleh (kalau ada la kan..). Anak jiran, anak kucing, anak tekak tu sume tak boleh ok.
Calon yg tak memenuhi syarat akan disqualified. So, sila pastikan semua syarat dipenuhi.
Tarikh akhir contest adalah pada 19/2/2010 pukul 10.10pm.
Pemenang akan dipilih berdasarkan gambar yg paling happy di playground.
Keputusan adalah muktamad. Sebarang komplen dan surat menyurat tidak akan dilayan.



Gambar yang dipertaruhkan





Nama : Miqhail bin Mohd Noor Azmi

Pertalian : Anak

Umur : 2 Tahun

D.O.B : 14 November 2007


6 comments:

izanpyus said...

Akak...rajin sungguh masuk contest...kagum2...chaiyok2 kak..

Aleyn said...

Ala...just testing my luck...sambil tu tambah kenalan..tol tak...

adda said...

salam terjah. syoknye miqhail men gelongsor.. dh check sume complete cuma banner little world gallery tak nampak plak kt side bar tuh. tolong letak ye.

nanti bila dah buat sila comment semula di post contest supaya saya boleh terjah kembali. thanks

Aleyn said...

oohh..ok..nanti saya add n inform

adda said...

SALAM TERJAH KEMBALI. oppss sorry tercaps lock. ok, saya dah check sumer. penyertaan diterima. good luck ye miqhail

Aleyn said...

TQ