Thursday, September 30, 2010

PnStoberi's Sedondon Raya Contest

Another Contest Entry






Hari ni last day, harap2 sempat lah yer puan Ida,

Pada yang sempat terjah entri ni dan nak join contest, cepat klik kat SINI



Gambar sedondon kami di pagi Syawal 2010


Tahun ni kami memilih kaler Turcoise, hijau kebiru-biruan...suka kaler ni sebab nampak lembut dan sejuk....kalau nak tahu, ni lah tahun kedua kami beraya sedondon, sebelum2 ni Cik abang belum dapat seru untuk berdondon lagi...hehhe

6 comments:

yatie chomeyl said...

manikkat baju u & ur daughter tu tempah ke memang dah ada? cantik lah manik2 tu , buat baju jd vogue ;)

Aleyn said...

Beli dah siap pasang dah....thanks

ummumishkah said...

Sweet sungguh kalian sedondon.. GOOD LUCK yea!

PUANSTOBERI said...

Thn ni mmg byk baju manik2. Sy pun ada baju manik2 tu.
Eh..soriii..menyampuk la plak. Ngeee.. ok..thanks eh sudi join contest ni. Tggu resultnya tk lama lagi yer.. :))

Aleyn said...

Ummumishkah,
Thanks, eh tahun ni u x upload pun gambar raya uoll, suka nak tengok anak2 u yg comel tu

Aleyn said...

Puan Stoberi,
Hehe...tengah trend skrg ni, lagi blink blink lagi menarik gitu...ahaks..