Wednesday, May 19, 2010

My Birthday Sweet Little Celebration

Malam tadi time dinner Abang balik lewat....petang tu Abang dah text...'Ujan still lebat, abang beli dinner malam ni, ayang tak yah masak'..

So hati berbunga riang sebab memang niat tersangatlah tak der mood nak masak...almaklumlah hari lahir kita kan....tapi tak der lah pikir nak celebrate ke haper.....dah tentu weekday...memang kitorang takkan keluar punyer...


So perut dah berkeroncong bila jam dah masuk 8.30 dan hujan still renyai2 di luar....kelibat keta abang still tak der.....anak pun dah dok kejakan roti sapu ngan margerin dan gula...pandai diorang carik alternatif biler Mamanyer tak ke dapur...hik hik..



Masuk jam 8.40pm, Abang pun balik ...bersama dinner yang dijanjikan, namun dinner malam tadi agak special...bukannyer bihun sup (kegemaranku), nasi ayam (favourite Aina) dan bukan juga nasi goreng paprik(kesukaan abang)...apa yer...






'






'






'





'




'




'





'





Ruper2nyer......Abang beli KFC, Sate, dan bun pizza.....dan yang paling teristimewa adalah....apa lagi kalau bukan
Birthday Cake untuk Birthday Girl ni ...hehehe...
masih pantaskah aku panggil diri ku Birthday Girl?....ahhh..tak kisah janji dapat makan kek...


Gambar2 yang sempat disnap sebelum budak2 dok kejakan ayam2 itew...


Kek Birthday aku...Blueberry Chocolate Cake....yummy


Aku yang malu2 kucing tengah nak potong kek...tak yah tiup2 lilin, terus potong dan ngapppp...

Anak2 pun teruja sama nak potong kek

Siap ader layer blueberry lagi...i like blueberry




Dinner kitorang malam tadi, KFC (yg spicy tu jenis yg ader black pepper tu)...agak pedas untuk kiddies tau...but I like the original now n forever...heheh





Sate....biler makan rasa cam nak raya plak..sebab ader nasi himpit lengkap...kuahnyer pun marvelous



Yg ni budak2 memang suka....ada tuna dan sosej



So malam tadi best sangat sebab dapat juga aku celebrate birthday bersama insan2 tersayang....
Aku Bahagia!...




Terima kasih Abang!!!, Sayyang Abang!!



Oh yer....birthday tahun ni aku rasa paling banyak terima ucapan Happy Birthday, Selamat Hari Lahir dan ada juga yang mengucapkan 'eidul miladu saidan' (ni ucapan birthday dalam bahasa arab la kot)...tak cukup ngan ucapan, ader juga yang menghantar link youtube 'http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DYdcGXxv5YeU&h=60448'.....(rasa cam celebrities pun ader..ekeke)....thanks to FB sebab mengingatkan rakan taulan ku tentang hari lahir ku.....terlalu banyak, setiap 5 minit, ader saja ucapan...ia benar2 membuat ku rasa istimewa sepanjang semalam...terima kasih pada kengkawan sumer atas ucapan dan doa yang diucapkan...moga2 segalanyer dipermudahkan dan diberkati Allah S.W.T, aminnn




Luv U Guys!!

8 comments:

siti said...

heppy besday kak....
moga di panjang kan umur & di murahkan rezeki dan berbahagia disamping org2 tersayang...

Aleyn said...

Thank you, Aminnnn

Lady of Leisure said...

bestnya sambut birthday di kelilingi orang2 yg tersayang kan.. happy birthday again..
:)

IZAN said...

Happy bufday Aleyynnn!!!!! Moga panjang umur murah rezeki & cepat dapat baby lagii..! memang speciall bufday tahun ni yekk!

Aleyn said...

Lady,
memang betul...sambutan kecil-kecilan pun dah cukup membahagiakan

Aleyn said...

Izan,
Thanks Zan...birthday rasa cam celebrity...

ummumishkah said...

Selamat hari lahir dear!
moga yang mendatang penuh sinar...

Aleyn said...

Thanks for the wish...