Monday, May 17, 2010

My Family Sweetest Moment @ Sweetomoide Contest

Agak berzaman gak lah tak join contest, kali ni nak join lah...sekadar memeriahkan suasana ...heheheh...tapi kalau ader rezeki, ALHAMDULILLAH...

Contest dianjur oleh Puan Izan 

Ini pula link straight ke Contest Entry



Caranya sangat mudah. Cuma ikuti 4 langkah berikut :-


Cara-cara penyertaan :

1. COPY LOGO di bawah dan letakkan di sidebar blog anda bersama BACK LINK ke entry contest ini. - Dah


Terdapat dalam 2 design. Sila pilih satu mengikut kesesuaian template anda.




2. Jadi FOLLOWER blog ini, http://sweetomoide.blogspot.com/ dan ADD LINK ke dalam blog list anda - Dah

3. Buat satu ENTRY bertajuk 'My Family's Sweetest Moment @sweetomoide Contest'. - Dah

i) Attachkan hanya SATU gambar yang paling bersesuaian dan menggambarkan kenangan indah di lalui oleh anda sekeluarga samaada percutian, keraian,ulangtahun atau apa saja yang boleh membuat kan juri tersenyum melihat gambar anda he he he. *Mestilah terdiri sekurang-kurangnya dari 3 orang ahli keluarga dan bukan gambar dimajlis perkahwinan anda* - Dah

ii) Buat BACK LINK ke entry contest ini. - Dah

iii) Tuliskan NAMA ahli keluarga di dalam gambar (nick name pun boeh) - Dah

TARIKH gambar itu di ambil - Dah

PERISTIWA yang berlaku di sebaliknya - Dah

 

4. TINGGALKAN URL entry anda ke dalam ruangan comment di dalam contest entry ini. - Dah

 
5. Peraduan berlangsung mulai sekarang sehingga

~ 11:59PM 15th Jun 2010.

Hadiah !

Hadiah berupa barangan dan voucher Jusco

Maka gambar kenangan terindah yang dipilih,

* Abang (Azmi), myself (Aleyn), my kiddies (Aina dan Miqhail)
* Gambar diambil pada 23 April 2010
* Waktu ni kami sedang bercuti di Kalumpang Resort sempena ulang tahun perkahwinan yang ke-7, ni lah 1st time kami berempat beriadah di kawasan sungai...hehehe...sojuukkk..
 

Ok Zan, harap everything is complete...hehehe

So member blogger sumer, jom kita tempek gambar kenangan terindah masing2 ek

4 comments:

mama zharfan said...

salam ziarah...blogwalking sambil tgk pic...good luck!

Aleyn said...

Terima kasih sebab sudi terjah blog saya

IZAN said...

Salam Aleyn,
Thanks for joining he he. Dah check.. OK! Good luckk!! First time dengar nama tempat nihhh... kat area mana ekkk. Cam bestt je.. hu hu

Aleyn said...

Kat area Hulu Selangor....sikit lg nak masuk Tanjung Malim...memang best tempat dia