Tuesday, May 18, 2010

Setahun Lagi Meningkat Usiaku


Hari ini, aku bersyukur ke hadrat Illahi kerana masih dikurniakna kehidupan yang sempurna dan dikelilingi insan2 tersayang, namun peningkatan usiaku juga memberi kesedaran buatku supaya tidak alpa dengan segala nikmat, tetapi seharusnyalah aku meningkatkan ketaqwaan kepada Allah S.W.T
*
*
*
*
*
Alhamdulillah, tanggal 18 Mei ini juga bermakna sudah setahun aku menceburkan diri dalam bidang perniagaan secara online, kedai maya ku yang menjual tudung

diam tak diam sudah berusia setahun jagung, dan masih bertahan dan memberiku rezeki dari masa ke semasa. Alhamdulillah

6 comments:

Lady of Leisure said...

happy birthday.. semoga panjang umur, murah rezeki dan diberkati Allah sentiasa...
;)

Aleyn said...

Aminnn...thanks a bunch

LiNda said...

Happy birthday Aleyn ..

Moga sentiasa bahagia bersama suami, anak-anak, keluarga and bisness .

gud luck !

Aleyn said...

Hehehe...Thank you Linda...awak juga yer...

fiziskandarz said...

wahhhh menarekkssnyyerr cake itu? 1 jer ker gambaa?? nak tgk gamba birthday celebration nak!! nak!! [ ps: hope u had a great great year ahead ] :)

Aleyn said...

Gambar kek itu adalah hiasan semata2...wakakaka...Zaki dah tertipu!!...

Anyway, malam tu adalah buat mini celebration...tu lah boringnyer birthday time weekdays ni...hehe tengok next entry ek...ader gambar kek yg sebenar...hehe