Friday, October 29, 2010

1st Time Masuk Saba

Semalam, lepas hampir 2 tahun keja kat Cyber, baru berpeluang merasa lunch kat Saba Restoran yang semakin famous tu...

Ala2 makan Arab la ni...ramai giler umat manusia yang kelaparan dlm restoran tu....member cakap tiap masa pun penuh ...hebat2...






Baru sampai dan cop meja....




Member aku ni pun 1st time gak sampai Saba....dia join Pru pun sama ari ngan aku...hehehe




Muka Kelaparan




Member se-office...



Makanan dah Sampai!!.......melambakkan nasinyer.....sebut pasal nasi dia...pergghhhh memang TERBAIK....sedap giler nasi nyer...lembut, tak berminyak sangat dan secukup rasa....jemput makan yer....




Member amik Kebab...nampak menyelerakan ...



Minuman Barrican perasa Strawberry......lain sket rasanyer...but nice


Frankly Speaking, aku tak berapa gemor kot...sebab langsung tak pedas lauk2 nyer...aku ni dah lah hantu cili....aku tunggu gak kot2 ader sambal belacan ker cili potong ker as a side dish...tapi hampeh....last2, aku mintak tolong member aku requestkan cili potong sebab dia pun nak bangun tambah kuah dalca....akhirnyer dapat gak aku merasa nikmat kepedasan itu...aaahhh..lega
8
8
8
Tu dia...nampak tak cili potong tu...special request ok...korang tak kan jumpa menu ni dlm katalog...heheh
8
8
8
Ok..tu jer...ari ni tak lunch...kasi diet sket...esok nak balik kampung ader kenduri kawin...makan lagi...aduh...bisa gomok aku dibuatnyer...

5 comments:

Sidratul Muntaha said...

saba..
terbaeeek!
mmg best!

Aleyn said...

Nasik dia sedap bangat kan...aduh..terkenang daku

Sidratul Muntaha said...

bukan steakat terkenang,siap melelh lagi.
mgm sedap giler.
pergghh!

EIJAM'S FAMILY said...

SABA.. SEDAP X ALEYN.. HARUS DICUBA NIE..TP TGK GBR NASI DIE CAM BANYAK JERK KAN..

Aleyn said...

Eijam,
Memang banyak giler....terus sebu perut masuk office...tak larat nak buat keja lepas tuh...hehehhe

Nasi dia sangat sedap ok....kena cakap balik ni...heheheh