Wednesday, October 27, 2010

Beraksi berahi dlm kapal U.S Army di P Klang!..Apa plak ni???

Saperlah minah2 murah ni....






































































































Aku received email yang tak sedap dibaca lagi....




***********************************************




Anda tahu apa yang berlaku semasa kapal USS Abraham Loncoln berlabuh di pelabuhan Klang 8 Oktober lalu?...penulis yakin ramai di antara kita tidak mengetahui 'perkara tersirat' yg berlaku disebalik kehadiran kapal perang US ke Malaysia awal bulan lalu...

Kapal USS Abraham Lincoln Berlabuh Di Pelabuhan Klang
PELABUHAN KLANG: Kapal perang kelas Nimitz kelima USS Abraham Lincoln
(CVN-72) milik Tentera Laut Amerika hari ini berlabuh di Port Klang
Cruise Centre dekat sini, sebagai sebahagian daripada program
diplomatiknya dengan negara-negara Maritim.
Gambar-gambar di bawah akan menceritakan segala-galanya...(bukti dan
ulasan penulis di akhir entry ini..)
(




Persoalan kini, siapakah yang bertanggungjawab 'menaja' anak Melayu
Islam ini utk membuat 'show' di depan tentera US?..
Berdasarkan pengakuan waita melayu ini, show ini adalah sbg 'mewakili
Malaysia dalam acara pentas'..hanya mereka yang tertentu sahaja
dibenarkan untuk berada dalam kapal US ini, apatah utk beraksi
'mesra' bersama anak-anak kapal US Abraham Lincorn ini...
Ikuti BUKTI pengakuan di bawah...




Pengkuan 1
"Show arini selesai, x sabar show d klang esok...di atas kapal U.S
army yg singgah ke malaysia..nyum nyum"







Pengakuan 2
"Hari ini kakak2 manis **** ada show di kapal U.S Army d Pelabuhan
Klang..wakil Malaysia dlm acara pentas..wish us dpt gold medal!"









Pengakuan 3
"Kehendak agen...show biasa lah...jap lagi nk wat show depan tentera
USA ni takutnyer..emm...nervous nervous.."
"by invitation only lah mak hayam...kitorang dah pass ic copy
aritun...*akan mewawai (pakai) baju sailor yer...ngengenge"









Ini bermakna, 'free show' anak melayu ini telah 'ditaja' (atas
kebenaran) oleh pihak atasan!...penulis yakin, hal ini dibawah
pengetahuan kerajaan Malaysia termasuk kementerian pertahanan
sendiri!!..


Ternyata, kerajaan terdesak untuk 'mengambil hati' tentera2 US
sehingga terpaksa mengerahkan anak Melayu-muslim beraksi 'bebas' di
depan tentera kuffar! sungguh hina lagi memalukan! Mana kesungguhan
Najib yg kononnya mahu menangani islamphobia? mana maruah Malaysia
yang diwar-warkan sebagai negara Islam contoh!?



Utk yg terakhirnya penulis menuntut kerajaan menjelaskan hal ini
kepada rakyat! kerajaan Malaysia harus bertanggungjawab!!...sila beri
penjelasan, rakyat berhak tahu!..




***********************************************

Aku dah tak tahu nak cakap apa dah..."Malaysia oh Malaysia"

6 comments:

yatie chomeyl said...

masya Allah...
tp tgk body tu mcm bapok je diorang tu huhuhu

notti netti said...

itu namanya escort girl. Ditaja tu.

*∽ IZAN ∽* said...

Macam NYAH je semuaa... anak sape la nih.. isk isk isk

Aleyn said...

Yatie,
ha ah kan....apsal diorang suke ngan mak nyah ek....murah lagi kot...hehhe

Aleyn said...

Notti Netti,
Eh so betullah citer ni, waduh...gamo lagu tuh? ditaja oleh kerajaan ker?

Aleyn said...

Izan,
Betul la kot Nyah....tp body mmg sexy....