Thursday, August 25, 2011

Majlis Iftar anjuran Heitect Padu di KLCC

Assalammualaikum,

Nak share gambar ber'iftar' kelmarin. Jemputan khas daripada Heitect Management kepada vendor2 dan biz support.

Bertempat di KLCC Conference Hall....

Sorry lah kalau uoll baca time siang ari....scroll jer lah laju2 biler time gambar lauk tu yer...karang ader yang terliur lak....


Door gift...dapat kuih raya ....sedap lak tu...abang n Miqhail dah perabih..tak sempat pun tunggu raya..ekeke


Masing2 dapat satu...tapi aku dapat 2 ...hehe..member bagi...thanks Dinan..dapat merasa 2 jenis kuih....




Banyak kios...macam2 ader


Sedang menuggu azan berkumandang dengan penuh kesabaran




Bersabar menunggu...

Aku yg kelaparan...



Murtabak....sedaaappp


My first plate....


Ni pinggan member


Yg ni bukan untuk aku sorang...sajer amik banyak...share ngan member...


ni dari kios 'goreng-goreng'


Ni pun yummy...tapi lupa nak amik sos....makan jer lah...abis gak ..hehe



Satay tidak dilupa..


Mee Udang..



Pinggan yg ke berapa ..i lost count..haha


Tekun menjamu selera....boria kan kitorang..cam janji jer nak pakai baju hijau.


Tepat jam 8.15, kitorang menunaikan solat Maghrib....sebelah jer tempatnyer...the very convinient

Tempat wudhu...nice..spacious


Tempat solat pun besar...


Telekung wakaf..




Selesai solat...sambung makannnn...yeaahhh

Masa untuk makan dessert...





Sangat sedap ini semua....


Ice Creaaaammmm






Buurrrrpppp...Alhamdulillahhhh...






Dalam kol 9 gak la kitorang kuar dari dewan....jalan2 jap kat Suria...lamanyer tak jejak kaki kat sini...

Deco Raya di Suria..



Tak perasan pun ...memang dah lama ker ader air pancut ni?



Kay lah...dah teruskan puasa anda....lagi berapa ari jer lagi...





14 comments:

*∽ IZAN ∽* said...

perghh mantap menu nak cara 'melantak' nko aleyn... ! berapa kilo naik lepas makan nehh..?

dah kuar nitto ni kurang la sket acara vendor panggil buka posa ni.. maklum la dah jadi vendor ahahahah

-Sara- said...

ahh! laparrrrr tgk sume2 mknn tuu! hikkk

Nadine said...

meriahnya food,rejeki!
suka doorgift kuih tu..comel :)

eB ezrin said...

lapar2 pn menten cun :)


SeLaMaT HaRi RaYa
MaaF ZaHiR BaTiN

Atia Adina said...

sedapnya....banyaknya makan...heh heh heh

Redbloodsnow said...

wah,,meriahnya majlis tu ek. makanan sedap² plak tu..hehe

NM02 said...

walaupun dekat ngan ngumah, tapi nak dpt pegi setahun sekali pun susah..

Aleyn said...

Zan,
Berkilo2 naik beb...I lost count again...kiki

Aleyn said...

Sara,
Lapar?...Sila cium bau jer ...heheh

Aleyn said...

Nadine,
Sedap wei bikut raya dia...sekejap jer licin

Aleyn said...

eB,
Selamat HAri Raya buat eB dan keluarga juga

Aleyn said...

Atia,
MEmang byk choice lak tu

Aleyn said...

Zie,
Sekalai sekala dapat melantak memang heaven

Aleyn said...

NM0,
Oh..dok area KLCC ker?...ni mesti shopping raya kat sini ni...