Tuesday, December 27, 2011

Jenjalan terjah Mall baru



Assalammualaikum,

Korang pernah sampai tak kat Mall baru ni...nama dia Citta Mall, bertempay di Ara Damansara



Suka tengok deco Xmas dia...besar2..



Mall nyer pun spacious..of course la..orang pun tak ramai yang tahu lagi...





Satu2 nyer outlet yg meriah time tu..'Harvey Norman'...ni tengah test 3D Screen


Rasa cam terkeluar jer bola tu..Aina siap nak tangkap lagi..hehe



Kitorang lepak lama jer kat sini...tak der apa nak buat....



Suka tengok gelegat Miqhail ikut gaya Abahnyer..masukkan tangan dalam poket..yoyo oo jer..







Ni bahagian luar nyer...see...besar gedabak deco...nice



Pastu kitorang try lunch kat sini...




ABCnyer nice....





Aku amik bihun bandung....sangat besar mangkuk dan sangat kenyang...puas ati betul rasa...



Abang pula amik Laksa....pun sedap juga kuah dia....secukup rasa



Ni Aina nyer..nasi lemak ayan



Tauhu baker....sedaplah...1st time rasa ....sesaper ader resepi tak....meh share..



Miqhail tumpang2 kakaknyer punyer nasi lemak jer...kalau order sepinggan confirm tak abis..



Sajer jer jenjalan weekend....ni kes berjalan tanpa tujuan...tapi nak gak kuar umah...



Weekend yang baru lepas ni..kitorang balik kampung...ader kenduri tahlil...

Weekend panjang korang canner lak?...



7 comments:

eB ezrin said...

alamak laksa tuh. x thn tgk. hu3

Aleyn said...

Ahaks...mee bandung tu pun sedap tau...

wahida said...

sedap ye mkn kat Chawan tu? teringin nak try mkn kat sana...

Aleyn said...

Sedap..bleh la try biler2....

Nadine said...

Haaa, ada pun entry pasal Citta Mall. Slalu nmpk banner tp I tak tau pun kat mana. Huhu...

yatie chomeyl said...

Citta ni dkat je dgn umah sewa I, kalau tahu u dtg leh jumpa hehe

mekchu said...

mall baru? best sbb tak ramai org lagi.. semua2 pun relek2 aje kan..