Wednesday, December 28, 2011

Jenjalan terjah Sunway on Xmas



Assaalmmualaikum,

Kisah last week...kitorang gi jenjalan ke Sunway pula...lama tol tak sampai sini....



Antara deco Xmas ...ader Xmas Carol lagi time tu..



Masa ni tengah teman Abah shopping kasut kerja dia...



Dah ader fun fair la ...tak tau pun....banyak lak tu permainan dia...Miqhail suka no...



Ader train.....4rm/ride




Ader plain juga...pun 4rm/ride



Senyum sampai telingan anak bujang aku sorang ni...


Ada banyak lagi game ...ader Ferries Wheel, Bumper Car, Merry Go Round....Animal Car Ride (Ala yg naik atas keta animal bawak dok round sekitar Mall tuu....banyak lagi lah...batery BB dah running low....huhu...tak dapat nak capture gambar senyuman Miqhail yang lebar lagi..hehe


Kakaknyer dah besar..dah tak teruja tengok ride ni sumer....sibuk ajak gi makan jer...hehe



Psst : Dah start rasa sibuk ni..last minit preparation for both kiddies ....lepas ni kena bangun awal seawal 5.15am balik,..huhu


6 comments:

eB ezrin said...

x terujer lagi? eB pn terujer nk nek lagi. hik3 ;p

Aleyn said...

hehe....kannn...Mamanyer pun kalau bleh nak naik

CIK JATT said...

ni kalau Qistina and Irfan g ni, jenuh nak pujuk ajak balik

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

jalan2 ne mengembirakan anak2... dahlama gak tak g sunway

Aleyn said...

Cik JAtt,
Biasalah bebudak...tau main jer...

Aleyn said...

MAma Aman,
Tu lah..sekali datang byk gak yg berubah