Wednesday, December 16, 2009

Annual Dinner 2009


Tarikh : 10 Desember 2009
Tempat: Luna Bar, Pacific Regency KL


Agenda : Prudential Services Asia Annual Dinner 2009




Tahun ni I agak teruja actually to attend the dinner…nak tau sebab aper…becoz of the lucky draw prizes lah….the very tempting u know

Mula2 pikir malas nak gi…sebabnyer buat kat KL…nak pegi sendiri karang takut tak sampai…and further more …it is an open bar style dinner…macam tak berkenan gak lah……so..confirm dah tak mo pegi ni…

Tup2…2 minggu sebelum event, HR broadcast email to all staff…informing on the Lucky Draw Prize…baca jer…alamak cam rugi lah plak kalau tak pegi…hehehe…mata duitan sungguh…

Anyway…meh I inform antara hadiahnyer yer,

1 unit of 42 inch LCD TV
6 units of 32 inch LCD TV
10 units of Blackberry Handphone
A few units of Sony Erickson Handphone
1 unit of HP Laptop
Few Apple Ipod
Home theater (betul ke I eja nih)
Trips, so on an so forth..

90 ++ gifts to be given away to 100 ++ staffs of Prudential IT Hub..

Wahh…temptingkannnn…..harrruuusss pegi

Oh ya…the theme……









“Blast from the Past”

And my department kena pakai baju era 60an gitu….adoi…baru lah terkial nak carik baju…..huhuhuh


Abis gerobok baju I redah …konon2 nak improvise jer baju yang ader…janji nampak cam hippies …setahu I Hippies ni kan baju cam selekeh sket (banyak tali2…) yg penting kena ader banyak rantai …selirat kat leher….

Hasil carian di Internet






Tapi memang tak der …summer baju I ala2 moden gitu…..heehhe…perasanlah plak…

Last resort….I redah gerobok baju kakak I …. Actually dia yg redahlah bukan I….hasilnyer…..


tadaaaaaaaaaaa….lu pikirlah sendiri….






Kalau tak jadik Hippies….jadik Gypsy Lady pun bleh lah kan ….zaman tu kan banyak gak gypsy ni…Cuma tak der the Crystal Ball jer depan I tu…ahaks…kalau tidak.... dah lama 42 inch TV tu jadi milik I…hahahah




So layan gambar ek…





Tengah on the way to the place...sempat amik gambar dalam keta...maklumlah ader driver...heheh


Gelang yg dipakaikan sebelum masuk club




The main stage













Sebelum acara bermula, ader few small games ...hadiahnyer pun small goodies...i join game masukkan guli dalam piring guna chopstick...dapatlah milo sebungkus....dah susah nak pegang lepas tu sebab tak muat nak sumbat dalam tas tangan i yg cute miut tu....





80an dan 60an


Finger food being served


It's going to get dark....Lets the party begin!!!







Few snaps on the performance that evening






Performed by our first Malaysian Jacko....realy nice...and he even looks a lot like the King of Pop









Snap...snap...snap..













































Eating time...Yummyyyyy





Sambung posing ...heheh

























John Travolta Celup...hahaha






































































Lepas dah boring reramai kat bawah, naik atas bergambar lak...





Less crowded here...so rileks jer posing
















Akhirnyer, nama ku dipanggil dalam sesi cabutan bertuah yg kedua....huhuh...so it won't be those grand prizes mentioned earlier.....huwaaa...but I do glad that my name was being announced ...so I won't be going back empty handed....
And here it is,


Can you read it, it states RM 200 Parkson Voucher, not bad right...At least I can go shopping the next weekend.....yahoooo!!!


Right after receiving the prize, I called up abang ...balik umah terus..tak larat dah nak makan ker, posing ker...tengok show ker....balik tidur lagi syok...
Tu jer....

10 comments:

Lady of Leisure said...

wah.. macam2 ada.. tempat cantik.. malaysian jacko pun ada hehe..

Aleyn said...

Tu lah..memang cantik ....tapi nama pun bar...biler ader ocasion jer baru sanggup masuk....

fiziskandarz said...

perrrkghhh meriah nyer!! and u even got a 200 bucks voucher!! besh nyer besh nyer!! hoho musim2 sale nihs mmg best :)

Aleyn said...

Yup...dah abis guna pun huhuh...beli hadiah orang kawin...

ayien78 said...

aleyn...singgah sat blog u tetiba ternampak kawan i si missfit...aikss...apa dia buat di sini????

wow!!! sgt best wokeh kowang nyer dinner??? happening n ekslusif...compare ngan our dinner...OMG...sgt tah hapa2

Aleyn said...

Missfit?...aper full name ek?

Memang happening...malam tuh...tapi I balik awal...hehhe

Aleyn said...

Missfit?...aper full name ek?

Memang happening...malam tuh...tapi I balik awal...hehhe

yatie chomeyl said...

kalau x de event mcm ni mesti org pakai tudung takleh masuk kan tmpt ni? cantek btul tmptnya..

LiNda said...

ermmm... saya suka annual dinner . Dulu time kerjalah... now, ikut en asben .. happy kannns..

Aleyn said...

Re : Yatie
Ha ah..nama pun Bar...ni jer lah masanyer..tapi tu pun bukan main banyak display arak...

Re : Linda
Saya pun suka gak...lebih2 lagi kalau ader luck...heheh..u know what i mean