Tuesday, December 15, 2009

Contest "Ceria Si Ayah bersama anak"

Contest lagi yer...





Kali ni Contest dianjurkan oleh Fashah


















Syarat2



1. Wajib menjadi follower Fasha dan sposor Pu3zdini (kalo salah sorang dikira tak lengkap ok..) - Done
2. Add link
Fasha ke dlm bloglist anda -Done
3. Semestinya MENEPEK banner di sidebar blog kesayangan anda. Banner tersebut hendaklah di link dengan link ini. -Done
4. Sesiapa yg nak join nie kenalah ada blog..klu x mcm mana nak nilai nanti..
5. Umur anak mestilah dari dah pandah senyum hingga 12 tahun..




Cara2




1. Upload 1 sahaja gambar aksi ceria si suami bersama anak anda.. -Done
Upload 1 gambar si ayah dan anak beramai2 pun boleh tp pastikan ianya CERIA..
2. Nyatakan nama si ayah + anak. Nama glamour je tau..x yah pjg@ buat ponek jo jari jemari menaip...hehehe -Done
3. Buat entry tentang contest ini pada blog anda. Dalam blog tersebut mention dan link ke blog Fasha (no link back will be disqualified) - Done
4. Sila tinggalkan comment dan link contest anda HANYA di post entry - Done


So ...here goes

Nama Ayah : Azmi
Nama Anak : Miqhail
Gambar dicandid semasa percubaan si ayah mengenakan janggut ketotnyer ke tangan anak untuk kali yang kedua....hehehe....mengekek si Miqhail ketawa sebab geli sangat lah tuh....