Tuesday, December 22, 2009

Nangis Contest By Mummy Ariq

Contest lagi ok


Kali ini Contest dianjurkan oleh Mummy Ariq







Ini TNC nyer



~ Copy banner kat atas ni, letak kat sidebar korang berserta link contest. Tak de link automatik tak layak k... - Done
~ Jadi follower kepada ke-3² blog saya di bawah (WAJIB)

1) http://deazliyanish.blogspot.com/ - Done
2) http://dorbrooch.blogspot.com/ - Done

3) http://lolastation.blogspot.com/ - Done
~ Add kesemua blog di atas, di dalam bloglist anda (WAJIB) - Done
~ Buat n3 & upload HANYA SEKEPING gambar anak anda (no edit²) yang tengah menangis baik punyer.... Letak nama dan umur (kalau anak ada ramai yang nangis, pilih 1 yang terbaik di kalangan mereka yer... letak bebanyak nanti, payah lak nak pilih..) - Done
~ Cerita lah sikit, kenapa diaorang leh nangis masa tuh... - Done

Setelah syarat kat atas ni complete, sila laa tinggalkan link korang supaya senang penganjur nak menjenguk k
Tarikh tutup contest : 04 Jan 2010 @ 12.00 tengahari



Gambar yang dipertaruhkan




Nama : Miqhail
Umur : 2 Tahun


Miqhail nangis sesangat sebab berebutkan bendera Malaysia daripada kakaknyer...diorang ni kalau bab berebut so far kakaknyer menang lagi sebab kuat tarik.....hehehe

4 comments:

MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy said...

ini betol2 punya nagis ni kak..cian die.. hehe

Aleyn said...

Memang pun...air mata banyak mamat sorang ni...ikut mamanyer jugak...suka nangis...

Heheh

Liza said...

haha..beriye banor nangis si miqhail..serius cam kak lin (human pipe hose)..haha

Aleyn said...

Yeah Rite...

mana tumpah kuah kalau tak ke nasik....ekekek