Tuesday, December 1, 2009

Contest Melaram dengan Handbag

Contest lagi..

Kali ni Contest dianjurkan oleh Mrs. Fiza




TnC nyer :

1. Add blog Fiza di bloglist@blogroll dan jadilah Follower


2. upload banner Contest Melaram Dengan Handbag di sidebar dengan link ke entri http://mrsfiza212.blogspot.com/2009/11/contest-melaram-dengan-handbag.html



3. Buat entry khas untuk contest ini


4. upload satu gmbr paling bergaya dengan handbag anda* Handbag tak semestinya berjenama tau,w/p beli kt pasar malam, janji bergaya..hehe


5. Dalam entri itu pastikan anda mention & link ke Fiza


6. Bila dah siap, tinggalkan link di entri ini, nanti senang Fiza nk view entry korang.


7. 3 Pemenang akn dipilih berdasarkn gaya yg menarik


8. Hadiah??? Tengah fikir..Tunggu ye :)



Maka, ni lah gambar yang dipertaruhkan




Gambar ni baru diambil semalam, waktu annual dinner company, tema Blast from the Past...ada ala gypsy tak..heheh

Ok, tu jer, harap u suka

4 comments:

Lady of Leisure said...

aleyn.. cantiknya aleyn dalam gambar tu... posing tepi pool gitu...
all the best for the contest aleyn..
:)

Aleyn said...

hehe..thank you...actualy gambar tu amik semalam..annual dinner...tema blast from the past..so aleyn pakailah era 60's...kira cam gypsy lady lah...tak der crystal ball jer...

MrS. F!zA@MaMa Darwisy said...

wah.posing tepi kolam gitu..

good luck k :)

Aleyn said...

Tq