Tuesday, December 1, 2009

SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY

Mengontestkan diri lagi


Kali ni dianjurkan Contest dianjurkan oleh Ibu Rifqi



Lihat T&C nyer yer

1. Be follower and add blog kat korangnye list
2. Tepek banner yang dicipta khas untuk contest ni kat sidebar korang…
3. Buat entry tajuk macam entry yang I buat ni..
4. Contest ini terbuka kepada anak korang yang berusia 1 hari hingga la 3 tahun...
5. Ini paling wajib ni!!!Sila tepekkan pic sicomel korang dengan wajah yang serius...letak pic yang sangat2 serius je...mesti ada kan...xkan pic masa senyum n sengih je korang simpan...Letak banyak2 pun xpe,nti yg paling serius i akan amik...
6. Pastu letak la nama penuh anak korang ,tarikh lahir n umur diaorang sekarang...
7. Make sure ur entry link back to mine..
8. Tarikh tutup penyertaan before 31st December 2009
9. Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..

Ni lah gambar2 yang dipertaruhkan....anak i ni suker senyum...so puas carik seb baik ader gak yg tengah serious

































Nama : Miqhail bin Mohd Noor Azmi
D.O.B : 14 November 2007
Umur sekarang : 2 Tahun

Tu jer...silalah pilih ek yg paling serious...



2 comments:

yatie chomeyl said...

good luck aleyn..i pon baru ingat nk join gak contest nih..hik3x

Aleyn said...

Jom lah sesama kita join...good luck to u too..