Saturday, January 1, 2011

Segelintir Manusia Zaman Sekarang...makin BO@#HAku pelik tahap gaban nengok manusia sekarang ...tak caya?...cuba tengok gambar2 kat bawah ni...


**************************************
Rekod Pernikahan Aneh Lagi Terbodoh Dunia


Pernikahan merupakan penyatuan dua insan dengan satu ikatan. Kenyataannya pernikahan manusia dengan benda juga terjadi. Pernikahan ini boleh disebut pernikahan ajaib dan pernikahan aneh. Namun ia lebih sesuai dengan Rekod Pernikahan Aneh Lagi Terbodoh Dunia.Pernikahan dengan Benda
Erika, 39, seorang bekas tentera yang tinggal di San Francisco. Perasaan pelik yang tertanam sejak lama kini mempunyai pengalaman jatuh cinta terhadap benda.


Akhirnya dia menikahi Menara Eiffel dengan dengan majlis sederhana yang dihadiri saudara terdekat pada 4 Jun 2008.

****** aku kata, dia ngan sedara terdekat pun sama2 bo@#h!!!Pernikahan dengan Bantal
Cinta sejati yang pelik timbul dalam perbagai ragam. Ini yang dialami oleh Lee Jin-gyu. Pemuda yang berasal dari Korea ini memberanikan diri menikahi bantal 'dakimakura' kesayangannya yang tertampal gambar karakter kartun.


Bantal tercinta Lee menampilkan karakter 'Fate Testarossa', yang diambil dari siri kartun 'gadis ajaib' iaitu Mahou Shoujo Lyrical Nanoha.

***** Aku kata, ni kira Bini merangkap Bantal Busuk la nih....pengsan makcik...!!


Pernikahan dengan DIRI SENDIRI 
Liu Ye, 42, pemuda yang berasal Zhuhai, China begitu mencintai dirinya sendiri. Akhirnya menikahi dirinya sendiri dengan majlis pernikahan tradisional di hadapan lebih 100 tetamu undangan.
Dia mengabadikan model dirinya dan didandan seperti pengantin perempuan dengan bergaun merah.


**** aku kata, ya Ampunnnn....agaknyer malam pertama dia canner la yerkkkk???
Ada x kes manusia kawin ngan binatang?????.....huhu..
*
*

No comments: