Monday, January 17, 2011

Dah lamanyer tak Workout .... Menerjah Gym KBS lepas Renovate

Entry desperate sebab badan dah start nak naik balik..huhu...mulalah terjah balik Gym kat KBS.....aku dah tinggalkan Gym ni adalah dekat setahun...sebabnyer dia dok renovate time tu...lepas tu langsung tak jengah sebab kemalasan x dak member ....sekarang Gym tu dah cantik...meh tengok gambar



Oh sebelum tu...link kat bawah ni entry aku pasal KBS sebelum renovate


http://aiqhil.blogspot.com/2009/06/my-new-routine.html



Ni gambar terbaru

Peralatan bersenam makin bertambah ...suka tengok Treadmill tu...biler la nak ader sebijik kat umah





Entrance dia...sekarang dah tak FREE lagi...kena bayar RM3 sekali masuk...nak tidur dlm tu pun bleh...heheh





Masa jenguk ari tu..sesi aerobik baru nak start...tapi x join sebab x bawak proper attire...amik gambar jer lah





Ada sesaper nak join gi sesama?


7 comments:

MRS. K said...

kite keje kat sbelah ni ha, DCA

Aleyn said...

la yer ker...ekekek...saya kat Pru Cyber....

*∽ IZAN ∽* said...

Aleyn... kita ada dilema yg samee..! haha. aku pun bila ntah nak join gym kat ofis ni. Minggu depan official launch

yatie chomeyl said...

wow, rajin gi gym..pasnihmesti body semakin solid molid ;)

Aleyn said...

Zan,
Gym kat ofis ko tuh kena bayar kan? brp ntah laki aku cakap x ingat aku...aku suruh gak dia join....

Aleyn said...

Yatie,
InsyaAllah..kalau rajin pegi n jaga makan bleh lah...tapi biler diserang penyakit MALAS tu karang..segala benda x jadik...huuhuu

Sasquatch said...

tak der phone number untuk admin or reception ker?
nak tanye braper kalo nak sign up utk membership. rugi kalo nak bayar rm3 stiap hari. sebulan dah rm90. fitness first pon baru rm68.
mintak tolong En. Said..