Thursday, June 2, 2011

Bestnyer biler bleh jalan kaki jer gi Mydin

Assalammualaikum,

Mydin is now in Subang Bestari!!!!...Yeaaahh...jangan tak caya...

Hohohooh....baru dibuka 20 April ari tu kalau tak silap...yang paling best lokasinyer sangat dekat ngan umah.....lepas ni tak yah nak kena start keta....gi kedai...naik basikal or jalan kaki jer pun dah bleh sampai....yezzzz!!







hehehe....actualy bukan Mydin....tapi MyMydin...rasanyer ni anak syarikat Mydin kot....1st time ni dengar...yang penting....barang2 memang agak murah ....dan banyak pilihan juga....

Di hari pembukaan nyer....


Jalan ni adalah penghujung jalan blok umah aku....MyMydin betul2 seberang tu jer
Time ni Aina dok ngejakan basikal Miqhail....(used to be hers)...basikal baru tak nak resmi lagi....tinggi no katanyer...hai...sian Miqhail...jalan kaki jer lah gi Mydin ek....

Apa kat dalamnyer...

Barang2 perhiasan kanak2 pompuan...display paling depan tuh....juling mata Aina tengok...sumer pun kalau bleh dia nak....sabor jer lah


Dari barang kering dan basah...sumer ada.....senang banyak ni..



Troly dia comel jer.....jakun sket aku tengok troly ni...tapi memang sesuai...tak der take space....ringan jer tolak...



Di counter pembayaran





Aina tengah nak pujuk Mama beli something la tuh....ekekeke




Apa pun....sangat suka....balik keja mesti singgah jap...kalau tak beli barang nak masak dinner.....kena pow plak ngan anak2.....dulu Petronas Mesra....kali ni Mydin la plak....seb baik murah sket
....

8 comments:

sHi Ma said...

pernah nampak my mydin nie kat bangi, tp xmasuk pun..

best lah kan sbb dah dekat ngn rumah (",)

MrS. F!zA said...

ok lah ada mydin ni kan..ada sstgh brg tu mmg betul2 murah..hihi

*∽ IZAN ∽* said...

woh! memang terBAEKKKK ni ALeyn!!

Aleyn said...

Shima,
Memang best giler...siap ada brooch bagai...Mydin suka jual benda2 cite cam gitu kan

Aleyn said...

Fiza,
Ha ah....rega memang murah compared tu kedai runcit kat kat sini...Alhamdulillah

Aleyn said...

Zan,
Terbaaaiikkkkkk!!!

Rafidah said...

Aleyn, troli comel tu banyak kat UK ni.. hehe comel kan.. senang nak beli letak barang then tarik je.

Aleyn said...

Kan....comel n sangat convinient..