Tuesday, June 14, 2011

Beza antara kami berdua




Assalammualaikum,

Perkenalkan anak buah sebelah hubbyku yang terbaru.......

Nur Iman Irdina......


Beza antara kami?.....
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
''
'
'
'
'
'
'''
'
'
'
'
'
'
Selain size dan kecomelan yang ketara....hehee....kami betul2 dipisahkan dengan angka 35...

Apa yang 35?....

Huhu....35 tahun ler.......Baby Iman lahir betul2 tarikh ulangtahun kelahiran ku yg ker uhuk..uhuk..
35 tahun ......
(18 Mei 1976 Vs. 18 Mei 2011)
waahhhh....terasa ketuaannyer....

Tak kisahlah....janji hati tetap muda....tak gitu dong...


Meh tatapi kecomelan baby Iman lagi....geraaaaaammmm tgk pipi dan idung nyer yg terpatuk itu....asyik tidur jer.....orang gerak2 pun tak nak jaga......huwaaa

nak babyyyyyy!!!!


18 comments:

~izan~ said...

akak 35? tp nmpk muda lg..eh tp 35 tu muda je lg..hehe..

awet muda la akak ni =)

Aleyn said...

Eceh.....tersedak akak biler kena puji gitu..ni yang tak leh nak wat keja nih....ekekeke

Anyway...thanks Izan....Izan pun apa kurangnyer....nampak cam budak lepasan kolej jer lagi...betullll

sHi Ma said...

comelnya baby...
ala apa ada pada angka? huhuhu...

chekna @ mama ziyad said...

kite pun nak baby jugak....

eB ezrin said...

comelll... sukerrr tgk :)
tahniah yer

Aleyn said...

Shima,
Kannn....ada apa pada nombor...i like your statement...hehe

Aleyn said...

Chekna,
Jom....tapi hubby still tunjuk yellow light lagi nih...tah biler nak ijau pun tak tau lah...huhu

Aleyn said...

eB,
Hehehhe....TQ

Nadiah Sidek said...

35 muda lagi tu..boleh tambah baby lagi ;)

Rafidah said...

35 ok lagi.. kalau 53 baru le tua.. hehe..

yatie chomeyl said...

aaaa, bila tgk baby kecik tdo nyenyak terus rasa nak baby jugak kan?

Aleyn said...

Nadiah
Hehehe...mmg teringin pun....

Aleyn said...

Rafidah,
53 pun still muda ..kalau hati muda...ekekek

Aleyn said...

Yatie,
Kannnnn.....time ni la kita buat apa pun tak lari...tu yg gerammm...bleh tatap dan gomol sesuka hati...ekekek

ajumohit said...

hehehhe muda lagi sis...insya allah niat tu dh ada, otw hehehhe

syariza09 said...

hati muda tu penting tau...auucchhh =)

Aleyn said...

Ajumohit,
InsyaAllah

Aleyn said...

Syariza,
Betul3....hati kena sentiasa muda.....