Tuesday, June 21, 2011

My very 1st Home Made Caramel



Assalammualaikum,

Tak der per nak citer...just nak upload gambar caramel pertama dari ku...hehehe...

Nak posa ni kan.....caramel antara kuih faveret Mak.....posa nanti blehlah kukus lagi





Alhamdulillah...walaupun rupanyer tak seberapa tapi rasa tetap enak.......MIL pun puji u....hehehe...

Lepas ni nak try buat cup cake sekali icing la plak....tetiba terajin buat benda2 remeh temeh ni....ngeeee

12 comments:

fiziskandarz said...

nyumm nyumm. if i have to choose, i'd rather go with half decent caramel cake with awesome taste than a superb looking cake with half decent taste :D

Yaati Nor said...

HAI..TERIMA KASIH DTG BLOG SAYA..best janda baik tu..kg kat mn?sarapan kat andak palace pon best depan lagi dari cheringin tu...janda baik tu pusing2 tempat yang sama je..andak palace tu kami sllu sarapan kat sana tempatnya cozy je..best..suasana kg..

eB ezrin said...

my fav.. i lioke :)

kuchalana said...

klu bulan posa ni.. hari2 beli.. kasi lebih protein.. :)

Aleyn said...

Zaki,
Eekkke...kannnnnnn..yg penting puas hati dpt buat sendiri...

Aleyn said...

Yaati,
Tu la...nampak pun cam best jer....thanks...nanti biler pergi i blog kay...ekeke

Aleyn said...

eB,
Yup, may feveret too

Aleyn said...

Kuchalana,
Tul la kan....enaknyer berbuka dengannya

MrS. F!zA said...

aah ptutlah nmpk rupa lain skit kan dr biasa org buat..tkpe lama2 nti cantiklah rupa kalo selalu buat..practise make perfect..hikhik

Aleyn said...

Ekekeke...tu lanyer...janji lepas makan anak beranak...

Barrie said...

Well, I do not actually believe it is likely to have success.
college graduation announcements wording | furniture stores in phoenix | plaza motors st louis mo

Anonymous said...

[url=http://extrasun.ru/Prodaja.html][img]http://extrasun.ru/components/com_joomgallery/img_thumbnails/_1/_20120523_1975003131.jpg[/img][/url]
Базовая комплектация обогревателя «SIRIUS» оснащена системой блокировки подачи газа в случае наклона обогревателя под углом 45 градусов. Стеклянная колба защищена решеткой и абсолютно не нагревается, это исключает ожоговые травмы при прикосновении. Обогреватели «SIRIUS» могут комплектоваться самыми безопасными в мире полимерно-композитными газовыми баллонами и системой оповещения и предотвращения утечки газа. [url=http://extrasun.ru/preimushestva.html] Новое поколение уличных обогревателей - обогреватели “SIRIUS”с живым пламенем, покорившие рынки США, Канады и Европы теперь в России![/url]
Обогреватели "SIRIUS" кардинально меняют принцип обогрева уличного пространства будь это открытая веранда, садовая беседка, терраса у ресторана или зона в саду!