Sunday, May 15, 2011

Asal balik kampung jer.....kena Zasss...

Assalammualaikum,

Hi..lega Blogger dah kuar spital......boringnyer tak dpt nak komen dan post new entry.....tapi ada komen yg hilang from the previous entry...korang ada kehilangan gak tak?....






Tak per lah...disebabkan dah tertunda beberapa hari ni....publishkan jugaklah kisah lama...ekeke...nak buek cannor...
Kisah balik kampung cuti Hari Buruh ari tu.....
Benda ni dah jadik routine kitorang lak....

Kitorang pun ala2 ambil kesempatan gitu...hehehe...bukan apa...biler Abahnyer nak zass......banyak no songeh....nak nengok kartun la...nak main beskal la...pastu...tok leh dok lama sket...mulalah bunyi...tak reti dok diam....

Biler Wan nyer yg buat...elok plak behave....takut Wan marah la tu...hehehhe...


Apa yg diZass??



Rambutnyer lah....hehehe....dah macam gigirl dah anak bujang ku ini...



Kerut2 muka Miqhail...haha...dengan Wan tak leh lari...nanti Wan marah...hehehe


Redha jer lah yer....



Kakak pun Zass sekali lah....Wan pandai Trim rambut....Mamanyer ni tak pandai...heheh


 Anak2 korang senang tak bawak trim rambut? or uoll potong sendiri?



8 comments:

~izan~ said...

izan zass sendiri je hehe..tp baru2 ni arissa kena zass dgn kakaknya.abis senget2..tak perasan la dia g amik gunting tinggi2 tu..mujur tak luka.geram tau kak,cm kena gigit tikus dah rambut adik huhu...

Aleyn said...

Hahaha....budak2 pantang dpt gunting kan....Arissa rilek jer ek kakak dia gunting rambut dia..hehe..mesti comel time tu

Nurul Izza said...

HAHAHA

iman iza zass sdiri.. gmbr kedua tu serius mcm gegirl.hihihi

eB ezrin said...

a'a... rmbt eB pn eB ptg sendiri ;p

Aleyn said...

Nurul,
Kannn....dah la bulu mata panjang...

Aleyn said...

eB,
Tu lah...budak2 lagi..potong sendiri jer...janji pendek..tak yah nak berfesyen bagai

Nadine said...

mmg ade comments yg hilang lps blogspot ok. tak best kan :(

hihi, anak I mmg I tak pernah bwk dia pegi trim rambut. Sbb kitaorg duk ngan parents kan, bila rambut dia panjang je, pak mertua i la yg akan bwk dia pegi kedai trim rambut. hehe

Aleyn said...

Hehehe..ok la tuh...nak gak dia gi kedai ek...