Thursday, December 19, 2013

JJCS - Melaka (AFamosa Water Theme Park)

Assalammualaikum....

Kali ni nak bersiaran dari Water Theme Park plak...x banyak tempat kitorang try...maklumla..anak2 ngan bapaknyer jenis kurang lasak....so gi tempat air tenang jer lah...hehe

Pagi tu kitorang bekpas in bed..cewah...











So called man made beach..tp x nampak plak sand nyer...hmm..orang pun tak ramai...kot yer pun mesti warga Selangor jer sbb time ni Selangor PH (Hari Keputeraan Sultan)


Aina suka no kat sini....ala2 playground jerk,...x der yg mencabar...










Perasan x cabana tu..130rm sebijik sewa....hmm...x berbaloi utk family kecik aku ni...lagi pun tempat persalinan pun banyak...x yah bazir duit...


Puas nak snap time air melimpah ni....akhirnyer dapat gak....orang siap tunggu kat bawah tu...haha



Nak ikutkan x leh bawak masuk tiub...tapi sorang dah buat..sumer org ikut..termasuklah anak2 aku..ahaks...


Santai ker bang...nak join tp kn jaga sliper n pegang hp...huhu


Nampak tak tu....anak2 tolak bapak dalam tiub....saper yg over skrg..haha




Rilek jap sblm naik....perut pun dah lapor...nak carik kuih udang kat Pasar Alor Gajah plak la..