Wednesday, September 21, 2011

Farewell to Boss....Huhu




Assalammualaikum,


Tajuk di atas....antara berita yang tak sedap kita dengar.....mungkin pada sesetengah orang berita ni mungkin best...tapi pada aku....hmmm...agak tak best jugak lah...


Sebabnyer....ex-boss aku yang ni antara yang best dalam kerjaya aku selama 13 tahun bergelar working girl....paling best sebab dia sporting dan helpful....kira memang tak stress la keja bawah dia...sempat dengan dia 2 tahun lebih jerk...dia pindah kompeni lain....

Anyway...people come and go.....mungkin aku akan menyusul?....ekekeke...

Kay lah....meh tengok gambar semasa majlis perpisahan 3 orang dari Prudential Services Asia.....lagi 2 orang coming soon plak....ramai tul nak blah...naik musykil aku...



Antara menu yang ader


Kek coklat moist yang superbbbb







Roti jala ni pun best....lembut jerr...





SR Cake for dessert...






Antara yang resign .....my boss....ironi nyer....boss aku dok pindah ke company yang sama ngan hubby lak...5 minit jer dari Pru....uhuk...








 
Penyampaian cenderahati buat kenangan....








Sesi ucapan....





Bergambar kenangan....


Me with my favourite boss....huhu


Bergambar di depan Pru....


Gambar yang diabadikan di dalam cenderahati




 
Cenderahati dari kami semua buat mereka yang resign.....

  

Goodbyes are not forever.

Goodbyes are not the end.

They simply mean I'll miss you

Until we meet again!!! 





16 comments:

Nadiah Sidek said...

kalau dapat bos baik memang tak seronok bila bos tu pindah. kalau dapat bos yang tak best pulak mesti lega sangat2 dia pindah. ngee~

ajumohit said...

Takpe mana tau pasni dpt bos lg best kan aleyn, tp mkn tetap mkn hihihi

*∽ IZAN ∽* said...

aleyn... ada can naik jadi bos nih ? eheheheh

anyway orang yg bagus mmg berat ati semua orang nak lepas kan uhuhuhu

eB ezrin said...

gambor armai2 tuh best ar :)

Aleyn said...

Nadiah,
Betul3....susah nak carik bos sporting ni

Aleyn said...

Ajumohit,
Yup...makan harus diutamakan...hehe

Aleyn said...

Zan,
Dia masuk HP tuh....nak jer aku ikut...Azmi pun dah kasik green light...heheh

Aleyn said...

eB,
Kannn....1 Malaysia la katakan...

~izan~ said...

skrg sana sini opis wat makan2 hehe..meriah opis akak...kemain byk makanan..dah la mlm2 ni dtg sini.terus bunyi2 perut =(

Aleyn said...

Heheh...mmg makan memanjang....badan pun memang dah naik dah ni

Lady of Leisure said...

bila dapat bos baik, mesti staff akan apprecite kan.. :)

mekchu said...

kalo rindu2 boss, bleh soh husband jadi posmen kan... mekchu doakan pengganti boss tu nnti yang lebih baik...

chichi said...

sedapnye kekkkkkkkkkkkkkkkkk

Aleyn said...

Lady,
Betul tu...sbb susah nak jumpa...boss baik kan

Aleyn said...

Mekchu,
Hehe...bleh pos2 ek...daripada pos boss..baik pos diri sendiri..ekeke

Aleyn said...

Chici,
Memang tepat sekali....