Wednesday, September 14, 2011

Jamuan Aidilfitri di ofis



Assalammualaikum,

Selasa lepas ader lah diadakan sedikit jamuan raya among Infra Team kat ofis....menu pun pot luck antara kami jer....tapi cukup mengenyangkan dan best....

meh tengok...

Menu ala kadar ...tapi sumer sedap2....







Aku bawak rendang ayam jer.....




Makan pun area belakang office...sebelah printer....hahaha






Mulut penuh ngan Pizza...heheh.....lepas raya ni..tak berapa sangat ngan rendang atau seumpama dengan nyer....maklum lah dah puas melantak time raya....ahaks





Macam biasa lah...photo gediks...ekekeke























Burrrpppp....kenyang mak...





Note : Weekend ni ader gather2 raya lagi...tapi ngan saper ek?....tunggguuuuuuu


26 comments:

sHi Ma said...

bestnya ada jamuan raya kat opis, shima... uuuwwwaaaaa.. :'(

Aleyn said...

Ala...kecik2 jer.....Shima organize la...mesti dpt sambutannyer..

NM02 said...

esk jamuan raya bahagian kite

eB ezrin said...

wah sedapnyer :)

ajumohit said...

bestnya semua kaum meraikan, aju bumiputera je semua...tgk menu2 mmg syedap

Cho Zila said...

bestnyer kan der makan2... akakni takder ler.

Nadine said...

meriah!

sume ofis dh buat jamuan raya. ofis i ni ntah bila ntah..haihs..

lieyalatif said...

meriah...meriah....

rajin ko bawak rendang ayam lagi hah...terra tul masak....cayalah...lieya punye jamuan raye minggu depan....tapi tak potluck laa...sume buffet jek....kalo potluck mati aku pikir nak bawak ape hah eheheeheheh

kuchalana said...

x ajak aku pon.. hahahah

*∽ IZAN ∽* said...

wah pantas nko nyer majlis..! aku baru confirm kan attendance. he he

Nadiah Sidek said...

selagi tak habis syawal..selagi tu la ada jamuan raya. best, kan? ^_^

Aleyn said...

Nm02,
Selamat makan2....bismillah dulu..hik hik

Aleyn said...

eB,
Memang sedap pun....especially KFC n Domino Pizza tu...dah lama tak pekena..ekeke

Aleyn said...

Ajumohit,
1 Malaysia la katakan...hehe

Aleyn said...

Cho Zila,
Kena ader orang rajin organizekan..baru menjadik...

Aleyn said...

Nadine,
Ader la tu kot...usha2 lah...organize sendiri pun ok

Aleyn said...

Lieya,
Tu depa yg request..sbb tak dak saper yg nak bawak...hehe

Aleyn said...

Kuchalana,
HEhehe...group Infra jerk

Aleyn said...

Zan,
Perghhh..ko yg organize ker?...hebat

Aleyn said...

Nadiah,
Betul tu...rezeki makan free sebulan ni...heheh

Ummuafiq Hashim said...

Selamat hari raya Aleyn... terlewat ziarah rumah awak ni...:D

Aleyn said...

Heheh..tima kaseh sebab ziarah juga...

~izan~ said...

meriah.ada kepsi,pijahat hehe

Aleyn said...

Heheh..ni mesti version anak2 ni....ahaks

♥SyilaSyira♥ said...

kek coklat moist tu nampak bestnya...sapa tukang buatnya...nanti tempek resipi ek..hihihi

Aleyn said...

Member office...yg freehair baju hijau tu...mak dia yg buat...memang kat office ni selau tempah kek coklat dengan dia....sedap sangat...secukup rasa