Monday, September 12, 2011

Gaya Miqhail buat latihan sekolah



Assalammualaikum,



Meh tengok gaya anak bujangku biler buat kerja sekolah....


Sedang khusuk mensureh no. 3...berpusing2 buku tu dibuatnyer...agak2 korang kat ner dia buat ni..


Depan TV!!....time ni oklah lagi...



Lepas agak2 dah boring....


Haha...bleh?...





Tidur ker buat keja tu?




Ha....tu kisah kat bawah...kat atas lak...gini lah gayanyer....pun depan TV gak....



Tengoklah style nyer tuh...



Puas suruh dok elok2 dalam bilik sendiri...tak maunyer....tak kisahlah..janji dia nak buat keja sekolah...






Anak2 korang plak pot belajar kat ner? Depan TV gak?

20 comments:

ajumohit said...

hehehe klaka la gaya miqhail ni, mcm2 posisi tgh wat homework tu, takpe kan , janji SIAPPPP!!!! :)

Lin said...

Betul3....tak kisah lah nak menonggeng ker...terbaring ker ..terlentang ker kan....

sHi Ma said...

penuh gaya, mutu, keunggulan.. peeerhhhh terbaik lah, yg penting homework siap ("<)

Lin said...

Wakaka....kemain lagi moto...

FarEast said...

hahaha ... mak aih sampai mcm tu sekali ... teruk btol subject sekolah skang ni :p

CIK JATT said...

sampai menonggeng2 miqhail:)
samala dengan qistina, depan tv jer. sebab kat situ tempat kitorang selalu lepak pun:)

lieyalatif said...

ha ha hah aa...tegelak aku tau tgk gambar2 nie...adoi laaa...mcm2 pesen ade hah...tang dah menjulur tu aku tak tahan tu ha ha ha.....

Lin said...

cik Jatt,
Kitorang pun selalu jer lepak depan TV....tu yang anak2 nak join ...walau pun homework byk...

Lin said...

Lieya,
Wakaka....aku pun terperanjat biler tgk dia dah menjulur atas almari tv tu.....cpt2 amik gambar...rupanyer lama sampai tertidur...ekekek....

Lin said...

Far East,
Tu baru subjek kindy...blum sekolah betul lagi..heheh

wahida said...

haha...comel je tgk semua gambar2 ni...kalau dia dah besar nnt tgk balik sure dia pun gelak...hehe...

Aleyn said...

Betul tu....biar dia tgk perangai dia masa kecik...hehhe

eB ezrin said...

hik3... musti kreatif orgnyer ;p

Aleyn said...

Hehe...ader potensi nih...

Ummuafiq Hashim said...

budak lelaki memang macam2 kerenah... boleh pulak dia tak jatuh masa kat atas meja depan tv tu....talent jugak tu...:D

Aleyn said...

Hehehe...balance baeeekk punyer...

~izan~ said...

aduh,siap berkuak lentang bagai tu atas cabinet haha

Aleyn said...

hehe....gaya tak ingat tu...

Nur Lizawati said...

sis hari2 ker die wat mcm nih...super lawak and super cute..

Aleyn said...

Lebih kurang lah....suker dia jer nak buat gaya mana....