Friday, October 22, 2010

Mistik - Hantu-hantu Berkeliaran di Double Tree By Hilton Hotel

8
8
8

Wahhhh...mentang2 sejak kebelakangan ni banyak entry berunsur mistik, aku pun nak gak join sekaki...ekekeke




AWAS, entry bergambar....jangan terkezut dengan hantu2 yang dipaparkan...






Hehehe...actualy nak citer pasal event Annual Dinner Pru last week...kalau tema last year 'Blast from the Past', tahun ni pula tema 'Halloween Nite'


So pakaian pun haruslah ala2 jembalang gitu....dan confirmlah tak dapat nak ber ayu-ayuan...lagi buruk lagi bagus ...ekeke...nama pun hantu kan...



Well, Enjoy the pics ...






The Rehearsal




Kitorang siap stay back sampai kol 8.30 malam tau...punyer la semangat...heheh






The Transformation (antaranyerlah)





















Aku plak transform jadik apa yer?

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'




"Boo!!"Seram tak rupa aku?...(abaikan kasut Sport itu yer...jap lagi nak menari...x kosa pakai heels ok...)








Before





After


The Preparation


Baju ku paling senang...percik sirap jerk..heheh...



Aku tengah pasang kuku


The Performance











Group aku menang!!!...Yeeaaayyyy!!

Nak tengok video kat sini ek...

http://www.facebook.com/profile.php?id=1690975481&v=photos&ref=search#!/video/video.php?v=1205750719178





Best Performance of the Evening, "Chief Ghost and Koncos"





Best Dress

Best Dress, kategori Wanita







Best Dress, Kategori Lelaki



The Deco




The Mascot













Lain2...


Aaahhh....giant Spider!!!...









1st Course....yummyyyy , menu lain sorang pun x sempat snap..huhuhu...tapi memang marvelouse ....sedap sesangat...





Time ni tengah nyanyi lagu Company, "We Are Number One"...semangat sehhh





Di ruang legar sementara nak masuk ballroom




Ni apa kes...Warewolf nak korek hidung Quasimodo?...




Yang tengah tu sangat takut ok...memang orangnyer jenis tinggi melampai...elok sangat dia pakai kostum tu...



Di bilik persalinan





Belon pun tema halloween...sempat gak rembat 4 biji untuk anak2...heheh

















Koncos























Abis dah...jangan ader yg ngigau plak malam ni yer..
8
8
8
Nota : Tahun ni tak der luck....no. bertuah ku tidak bertuah....hope to get better luck next year...InsyaAllah