Sunday, November 7, 2010

Alkisah Shopping with Kids

Assalammualaikum,




Ni lah alkisahnyer asal2 usul contest 'Shopping with Kids' yang dianjurkan dan masih berjalan sampaiFont size 30 November...




Gi shopping groceries kat Giant ari tuh, lalu area baju2....the kiddies ni apa lagi, nampak peluang bermain nih......game paling sesuai...hide n seek....puas kita terpaksa carik depa celah baju2 tuh...dah lah kemetot...kalau nyorok sure ilang nyer...huhu



Tengoklah gaya depa...macam umah sendiri dibuatnyer...adoiii






Miqhail tengah nyorok...senyaaapppp jer dia...









Sampai x sedar tuh..orang dah kat depan dia amik gambar...heheh (ni lah banner contest)







Can you spot them?....hahah












Biler orang dapat carik dia ..marahhhh...tak puas ati lah tuh..




Seb baik kakaknyer nyorok dekat2 ngan dia...kalau tidak haru jugak nak carik....


Tu jer....Thanks all for joining my 1st ever contest!!...Luv Uoll


6 comments:

fiziskandarz said...

lol!!! sambil shopping sempat hide and seek! hohohoh.. cayalah mikail :D

mamalieyna said...

huhu..ada kawan..si kakak..lg la menjadi sesi nyorok2 ye..hehe..kalau takde kawan, si ayah pun bleeh...anak2 cerdas & cergas memang begitu =P

Aleyn said...

Zaki,

Hehehe....depa ni mana2 pun bleh hide n seek, kalau kat umah kadang tu senyaaaappp jer...rupa2nyer dia ingat kita nak carik dia...kalau kat umah ok lagi..bleh carik...dibuatnyer kat luar...kan ker bahaya...sabor jer lah...

Aleyn said...

Mamalieyna,
Alhamdulillah, kanak2 sihat memang dok main jer keja nyer...tak per lah kan...biar kita penat ngejor...janji jumpa...hehehe

mamaaerish@eb said...

eb pernah mental jap biler aerish ilang... tup2 dier tgh pilih gaun... hu3... nk tercabot jntg eb sbb cemas... cisssssss... tapi slh eb gak kan?... lalai.... sob2

Aleyn said...

Betul kan..sekejapan jer diorang bleh ilang dari pandangan....memang tak bleh lalai walau sesaat pun...