Wednesday, November 24, 2010

Gambar pernikahan Raja Farah dan Megat Qhuyum

*
*
Tahniah buat Raja Farah kerana telah selamat dinikahkan dengan pasanganya, Megat Bashirun Qhuyum di rumah pengantin perempuan pada pukul 11 pagi semalam (12.11.2010)..

Dengan hanya sekali lafaz sahaja Raja Farah telah sah bergelar seorang isteri kepada Megat.. Mereka telah dinikahkan oleh bapa Raja Farah sendiri dengan mas kahwin sebanyak RM888 tunai.. Majlis pernikahan Raja Farah ni diadakan dalam suasana sederhana tetapi meriah.. Majlis yang berlansung di Bukit Jelutong, Shah Alam, Selangor ni hanya dihadiri oleh saudara-mara dan rakan-rakan terdekat sahaja..

Pengantin lelaki membawa tujuh dulang hantaran diantaranya ialah Iphone 4, Wangian Gucci, Set Solekan Christian Dior, sepasang persalinan, Tas Tangan Coach dan tidak ketinggalan wang hantaran berjumlah RM8888 dan cincin. Manakala pengantin perempuan pula membalas dengan sembilan dulang diantaranya ialah Iphone 4, sejadah, kain pelikat, Set Wangian Issey Miyaki, sebentuk cincin daripada Habib Jewel, dan Set Barangan Dunhill, Jam Tangan Tissot, sebuah Al-Quran dan tasbih.

Pasangan pengantin baru Raja Farah dan Megat Qhuyum ni dengarnya akan berbulan madu di Pulau Sipadan, Sabah dan Raja Ampat, Indonesia pada Januari 2011. Majlis resepsi juga mungkin akan diadakan pada awal tahun depan..

Perkahwinan Raja Farah dan Megat Qhuyum ni berkekalan hingga ke anak cucu hendaknya.. Apa-apa pun jom kita layan gambar perkahwinan Raja Farah dan Megat Qhuyum ni…


No comments: