Monday, April 18, 2011

Hari ini 7 tahun lalu, Bermula saatnyer aku bergelar seorang Ibu, Selamat Hari Lahir buat anakanda ku Aina Azrin


Hari ini genaplah Aina berusia 7 tahun, masih jelas di ingatan akan saat2 kelahirannya 7 tahun dulu. Aku mendapatnyer ketika kami suami isteri berusia 28 tahun. Dia dilahirkan secara normal dengan berat 2.85 kg.


Kini Aina dah pun bersekolah di Darjah 1. Begitu pantas masa berlalu. Fasa demi fasa kehidupan bakal diharunginyer......semakin hari semakin terserlah perwatakan dan sifatnyer...








Sesungguhnyer aku bersyukur ke hadrat Ilahi atas kurniaannyer ini. Semoga aku dan suami dapat membentuk Aina menjadi anak yang baik, insan solehan, berjaya di dalam hidupnyer dan sentiasa mendapat rahmat dari mu ya Allah...amin yarabbal alamin


16 comments:

Nadiah Sidek said...

happy birthday aina! :)

yatie chomeyl said...

happy birthday Aina!.

hari ni 7 thn tahun yg lepas, I baru je masuk 2nd year degree hehehe

eB ezrin said...

Happy birthday Aina!.

MummyEcha said...

hepy besday aina :)

*∽ IZAN ∽* said...

happy bufday Aina...! moga jadi anak yg soleh. suka tengok gambar2 kat slide progress Aina dari baby tuhhh

Aleyn said...

Nadiah,
Thanks for the wishes...

Aleyn said...

Yatie,
Oho...so kira anniversary Yatie gak la ni...hehe

Aleyn said...

eB,
Thanks for the wish

Aleyn said...

Mummy Echa,
Thanks for the wish

Aleyn said...

Zan,
Thanks....hehe

EIJAM'S FAMILY said...

aleyn:-
memang setiap pengalaman bersalin xangkat dilupakan oleh seorang ibu kan... insya-allah aina azrin akan memjadi seorang yg solehah dan taat kepada pencipta-NYA dan kedua ibubapa..

happy birthday aina azrin..

Aleyn said...

Thanks ...insyaAllah...

Ummuafiq Hashim said...

SELAMAT HARI LAHIR AINA! Aleyn hadiah apa kat dia?

Aleyn said...

Thank you,
Tahun ni Aleyn belikan dia basikal and Roller Blade jer...basikal dah beli, roller blade tak jumpa lagi...huhu

Nadine said...

Happy Birthday Aina! sorry aunty terlambat, lambat bukak blog :)

Aleyn said...

Thank you Aunty Nadine...hehe